Dit is de Dacia JOGGER

Body

Het nieuwste model van Dacia: een nieuwe kijk op de 7-zits gezinsauto

Herwers Dacia Jogger

Vanochtend presenteerde Dacia de nieuwe JOGGER! Ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Deze ontzettend ruime zevenzitter is de langste Dacia uit het gamma. Avontuurlijk, robuust en prestatiegericht. Het nieuwste Dacia-model vormt een segment op zichzelf en is een volwaardig lid van de Dacia-familie, met de beste verhouding voor wat betreft prijs en interieurruimte en de veelzijdigheid van een alleskunner.

EEN MULTIFUNCIONELE ALLESKUNNER, VOOR ELK AVONTUUR

De Jogger is een zeer multifunctionele gezinsauto, geschikt voor elk avontuur. Hoeveel personen of bagage u ook bij zich heeft en op wat voor soort weg u ook rijdt. De Jogger beschikt over een laadruim van maar liefst 708 liter! De stoelen kunnen alle kanten op zodat u de inrichting van de Jogger helemaal zelf bepaalt en gemakkelijk ruimte creëert. Tevens is het model uitgerust met diverse rijassistentiesystemen die uw rijcomfort enorm bevorderen.

Vanaf de introductie biedt de Dacia Jogger keuze uit twee motoren die voldoen aan de Euro 6D Full-emissienorm. De eerste is de TCe 100 Bi-Fuel LPG-motor en de tweede is de nieuwe TCe 110-benzinemotor voor extra vermogen en trekkracht. Dacia is de enige autofabrikant die zijn volledige modellengamma aanbiedt met keuze uit benzinemotoren en LPG Bi-Fuel-motoren.

Begin 2023 verschijnt de Dacia Jogger ook met een hybride-aandrijflijn en daarmee wordt dit de meest toegankelijke zevenpersoons hybrideauto op de markt.

Bestellen is naar verwachting mogelijk vanaf de winter van 2021. Vanaf begin 2022 staat de Dacia Jogger bij de Dacia-dealers. Prijzen worden later bekendgemaakt.