Nissan e-Power

Herwers Nissan e-Power

e-Power

Nissan e-Power is een unieke, geëlektrificeerde technologie, die verder gaat dan conventionele hybride-technologie.  De batterij wordt continu opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Het resultaat is een responsieve en stille rijervaring, zonder stekker of oplaadbeurten.

 

Herwers Nissan Qashqai e-Power

Een unieke, opwindende geëlektrificeerde rijsensatie

De e-Power-technologie biedt dezelfde voordelen als een elektrische auto: minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Maar daar komt nog een extra voordeel bij: omdat u de auto niet hoeft op te laden met een stekker, verandert er niets aan uw rijgewoonten. 

De indrukwekkende voordelen van e-Power:

  • Minder tanken, lagere gebruikskosten
  • Geen zorgen over het bereik
  • Prettig en ontspannen rijden 
e-power Herwers Nissan

Benzine voor de energie, elektriciteit voor de beweging

U tankt en gebruikt benzine, maar tegelijkertijd kunt u genieten van de sensationele ervaring van elektrische mobiliteit. Al vanaf het moment dat de auto start. U hoeft uw vertrouwde rijgewoonten niet te veranderen

E-Power Herwers Nissan

Opladen terwijl u rijdt

Superhandig! U heeft geen stekker nodig. De benzinemotor produceert de energie waarmee de batterij wordt opgeladen. De batterij drijft via de elektrische motor de wielen aan. 

e-Power Herwers Nissan

De energie van het afremmen wordt hergebruikt

e-Power zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. Wanneer u afremt, ontstaat er wrijving waar energie uit geproduceerd wordt. De energie wordt door het regeneratieve remsystem omgezet en direct teruggegeven aan de batterij. 

Herwers Nissan Qashqai e-Power

Efficiënt in de stad

De directe acceleratie van e-POWER helpt u om krappe ruimtes te benutten in het drukke stadsverkeer. En dankzij de stille geëlektrificeerde motor blijft uw rijervaring kalm, zelfs tijdens de meest uitdagende rijsituaties.

Herwers Nissan X-Trail pro pilot

Fantastisch rijden

Doordat de wielen worden aangedreven door de elektrische motor, kunt u genieten van directe koppel en soepel accelereren. Hét kenmerk waar EV-rijders zo enthousiast over zijn. e-Pedal Step staat daarnaast altijd voor u klaar. 

Herwers Nissan

Stil en rustgevend

De elektrische motor is geruisloos en helpt, ook in combinatie met de benzinemotor, om de uitstoot te minimaliseren. Rijden in een Nissan met e-Power is daardoor een ontspannen en zeer prettige ervaring.

Beleef de sensatie van E-Power

Deze modellen zijn beschikbaar met e-Power-aandrijflijn

Image
Herwers Nissan Qashqai

Qashqai

Rijklaar vanaf
€35.440
Private lease p.m. vanaf
€569
Image
Herwers Nissan X-Trail

X-TRAIL

Rijklaar vanaf
€45.890
Private lease p.m. vanaf
€754