Mild Hybrid Nissan

Herwers Nissan Mild Hybrid

Mild Hybrid

De makkelijkste manier om uw ritten elektrischer te maken is een Mild Hybrid-auto. De wielen worden aangestuurd door een benzinemotor, terwijl een lithiumbatterij ondersteuning biedt bij accelereren, een helling op rijden of rustig rijden. De enige verandering die u zult merken is een verbeterde brandstofefficiëntie en een comfortabelere rit, en dan met name in stop-start-verkeer.

Herwers Nissan Private Lease

De voordelen

  • Geen verandering in uw alledaagse routine:
    U hoeft eigenlijk niets anders te doen dan 'normaal' en kunt gewoon tanken, zoals u gewend bent. De mild-hybride auto's zijn responsiever, energiezuinger en comfortabeler in stadsverkeer.

  • Zuinig om in te rijden 
    Omdat de motor deels elektrisch wordt ondersteund, voornamelijk bij accelereren en bij de start-stoptechnologie, bespaart u enorm aan de pomp. 

  • Hoge efficiënte, lagere uitstoot
    Dankzij de ondersteuning van de batterij hoeft de motor niet zo hard te werken om moeiteloos te accelereren en een helling op te rijden. Daarnaast wordt de motor uitgeschakeld als deze niet gebruikt wordt. Dat maakt uw ritten relaxter en verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot. 

Herwers Nissan Mild Hybrid

Zo werkt het

De Mild Hybrid is over het algemeen energiezuiniger dankzij het slimme regeneratiesysteem. Regenereren is het opwekken en terug opslaan van energie tijdens het rijden. Terwijl de auto in beweging is en afremt, wordt kinetische energie opgevangen en gebruikt om de batterij op te laden.

Herwers Nissan mild hybrid

Dankzij regeneratief remmen wordt de energie die normaal gesproken zou kunnen leiden tot slijtage van de remblokken, ingezet voor betere doeleinden. Als de auto stationair draait of in zijn vrij uitrolt, neemt de batterij de taak over om de elektrische componenten van de auto van energie te voorzien. De motor kan dus vaker uitschakelen en dat levert een betere brandstofefficiëntie op. 

Herwers nissan mild hybrid

De energie die in de batterij is opgeslagen, geeft een extra boost tijdens het accelereren. Daardoor reageert uw auto sneller en wordt de motor nog minder belast. 

Een mild-hybrid wordt ook wel een half-hybrid genoemd en een volwaardige hybride een full-hybrid. Bij een full-hybrid kunnen de verschillende aandrijvingen ook afzonderlijk van elkaar functioneren. Let op de volgende verwarring: een mild-hybrid wordt soms ook ‘hybrid’ genoemd. Mild-hybrid auto's kunnen zowel met een automatische transmissie als een handgeschakelde versnellingsbak zijn uitgerust. 

Nissan Mild hybrid modellen

Image
Herwers Nissan Qashqai

Qashqai

Rijklaar vanaf
€33.940
Private lease p.m. vanaf
€564