Herwers Nissan GTR

GT-R

Rijklaar vanaf
€183.000,-
Herwers Nissan GTR

DE LEGENDE. MEER GT-R DAN OOIT TEVOREN.

Bij deze superauto draait alles om een constante drive voor verbetering - de lat hoger leggen voor prestaties, controle en verfijning. Maak kennis met de GT-R van de volgende generatie, de enige echte sportauto voor iedereen, overal en altijd.

EÉN MAN, ÉÉN MOTOR

Slechts vijf vakmeesters in de wereld krijgen toestemming om de motor van de GT-R met de hand samen te stellen en een plaatje met hun naam toe te voegen.  

Vinkje
Racemonster
Vinkje
Super strakke wegligging
Vinkje
570 PK
Herwers Nissan GTR

570 PK VR38 TWIN-TURBOMOTOR

De bekroonde 3,8 liter V6 24-kleppen twin-turbocompressiemotor van de Nissan GT-R levert 570 pk bij 6800 toeren en 637 nm koppel, dankzij individuele beheersing van de ontstekingstiming van de cilinders en extra vermogen vanuit de turbocompressoren.

IHI-GEÏNTEGREERDE TURBOCOMPRESSOR

Op elke rij van de motor is een IHI-turbocompressor gemonteerd. Door het uitlaatspruitstuk en de turbocompressor tot één geheel te maken, wordt de inlaat- en uitlaatstroom geoptimaliseerd. Extreem precieze elektronische controlesystemen zorgen ervoor dat de turbo niet afneemt naarmate de koppel toeneemt en een nieuwe behuizing met een slijtwillige deklaag, geïnspireerd door racetechnologie, vermindert de speling tussen de bladen en de behuizing, voor een betere motorrespons bij een laag toerental.

GT-R
Aanhef
Km