Nissan Juke

1.6 Hybrid N-Connecta Automaat Technology pakket / Pro Pilot - Adap Cruise / Camera 360° / Navigatie full map / Apple Carplay Android /
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • DAB ontvanger
  • dodehoekdetectie met correctie
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 11.334 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-774-HG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGunmetal Grey Metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Deze grijze Nissan Juke 1.6 Hybrid N-Connecta Automaat uit 2023 is een opvallende keuze met slechts 11.334 km op de teller. Met fabrieksgarantie tot 06-02-2026 biedt deze auto gemoedsrust voor de lange termijn. Zakelijk gezien interessant vanwege de BTW-auto status en dealeronderhouden.

Het interieur is voorzien van climate control, E-pedal, en een multifunctioneel stuurwiel voor een comfortabele rijervaring. Veiligheid is gegarandeerd met adaptieve cruise control Pro Pilot, lane assist, dode hoek detectie, en een 360° rondom zicht camera, samen met parkeersensoren voor en achter.

Keyless entry en start maken het gemakkelijk om in te stappen en weg te rijden, terwijl LED-verlichting zorgt voor helder zicht in alle omstandigheden. Het navigatiesysteem met full map, Bluetooth-telefoonvoorbereiding, Apple Carplay en Android Auto integratie, samen met DAB-radio, maken elke rit plezierig.

Praktische kenmerken zoals een trekvermogen van 750 kg, elektrische ramen voor en achter, elektrisch inklapbare spiegels, en lichtmetalen wielen van 17" maken deze Nissan Juke een complete en stijlvolle keuze. De toevoeging van zwarte hemelbekleding geeft het interieur een extra vleugje elegantie.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
DAB ontvanger
dodehoekdetectie met correctie
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
Pro Pilot + E-Pedal
rondomzicht camera
stuurwiel multifunctioneel
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 06-02-2026

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.