Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T N-Connecta Automaat / Panorama dak / Navigatie full map / Apple Carplay Android Auto /
  • 360° camera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • DAB ontvanger
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Metallic lak (Lak01)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 61.994 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
484962
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurPlatinum Silver Metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Laat me je meenemen naar een wereld van sublieme elegantie en technologische verfijning met de Platinum Silver Metallic Nissan Qashqai 1.3 DIG-T N-Connecta Automaat uit 2019. Deze auto, met slechts 61.994 kilometer op de teller en een vlekkeloze dealeronderhoudsgeschiedenis, belooft een rijervaring die al je verwachtingen zal overtreffen.

Bij het instappen omarm je direct het gevoel van luxe, met een interieur dat doordrenkt is van comfort en functionaliteit. De climate control zorgt voor een aangename temperatuur, terwijl het panoramadak je omhult met een gevoel van ruimte en vrijheid.

Op de weg biedt de Nissan Qashqai een scala aan geavanceerde rijhulpsystemen, zoals cruise control en lane assist, die je helpen om ontspannen en veilig te reizen. Met keyless entry en starten wordt elke rit naadloos, terwijl het rondom zicht camera 360°-systeem en de parkeersensoren voor en achter manoeuvreren eenvoudig maken, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Het infotainmentsysteem, compleet met full-map navigatie, Bluetooth-telefoonvoorbereiding, Apple Carplay en Android Auto, houdt je verbonden en geïnformeerd, terwijl de DAB-radio je favoriete muziek in kristalheldere kwaliteit levert.

Met een indrukwekkend trekgewicht van 1500 kg staat deze Nissan Qashqai klaar om al je avonturen te ondersteunen, terwijl het comfort en gemak worden aangevuld met elektrische ramen voor en achter, elektrisch inklapbare spiegels en een multifunctioneel stuurwiel.

Onderweg trek je bewonderende blikken met de stijlvolle lichtmetalen wielen van 18 inch, omringd door banden die zowel prestaties als elegantie belichamen.


Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
360° camera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
DAB ontvanger
lichtmetalen velgen 18"
Metallic lak (Lak01)
navigatiesysteem full map
Panoramisch glazen dak (-G---)
rondomzicht camera
Trekgewicht 1.500kg!
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.