Nissan QASHQAI

1.3 MHEV Xtronic Tekna Automaat / Private Lease Vanaf €759,-
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 21.176 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-402-RR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurDark grey m
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

De Nissan Qashqai 1.3 MHEV Xtronic Tekna is een verbluffende auto die een harmonieuze mix biedt van stijl, prestaties en geavanceerde technologieën. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze indrukwekkende SUV:

Stijlvol en modern ontwerp: De Qashqai staat bekend om zijn strakke lijnen en hedendaagse uitstraling. De Tekna-uitvoering voegt nog meer elegantie toe met verfijnde details en een premium afwerking.

Geavanceerde Mild Hybrid-technologie: De 1.3-liter MHEV-motor is niet alleen krachtig, maar ook efficiënt dankzij zijn mild-hybride technologie. Dit zorgt voor een soepele en responsieve rit terwijl je brandstof bespaart en de CO2-uitstoot vermindert.

Xtronic CVT-transmissie: De automatische transmissie biedt een naadloze en moeiteloze rijervaring. Het schakelt soepel tussen versnellingen en zorgt voor een comfortabele en ontspannen rit, vooral in druk stadsverkeer.

Luxe interieur: De Tekna-uitvoering verwent je met hoogwaardige materialen, comfortabele stoelen en een scala aan handige voorzieningen. Het interieur is ruim en biedt voldoende been- en hoofdruimte voor alle passagiers.

Geavanceerde technologie: De Qashqai Tekna is uitgerust met een geavanceerd infotainmentsysteem, inclusief navigatie, smartphone-integratie (zoals Apple CarPlay en Android Auto), en een hoogwaardig audiosysteem. Dit zorgt voor entertainment en connectiviteit tijdens je ritten.

Veiligheidsvoorzieningen: Nissan heeft de Qashqai uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën, waaronder adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie, en automatische noodremmen. Deze functies dragen bij aan een veilige rijervaring.

Praktische eigenschappen: De Qashqai biedt een ruime bagageruimte en de achterbanken kunnen worden neergeklapt voor extra laadruimte, wat handig is voor boodschappen of bagage tijdens vakanties.

In het kort, de Nissan Qashqai 1.3 MHEV Xtronic Tekna is een premium SUV die indruk maakt met zijn moderne ontwerp, efficiënte aandrijving, luxe interieur en geavanceerde technologische kenmerken. Het is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar comfort, stijl en prestaties in één complete pakket.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
voorstoelen verwarmd
1.800KG Trekgewicht
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 30-03-2026

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.