APK bij Herwers

De APK bij Herwers

Uw auto moet voldoen aan de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring). Wanneer uw auto gekeurd moet worden is afhankelijk van de leeftijd en het (brandstof)type van uw auto. Bij Herwers bent u aan het juiste adres voor de APK. Wij kennen uw auto.

APK Herwers

Voordelen van de APK bij Herwers

  • Uw veiligheid staat boven alles
  • Scherp keuringstarief van € 39
  • Vakkundig personeel 
  • Transparant en duidelijk
  • Gratis keuring in combinatie met volledig onderhoud
  • Gratis keuring met de Herwers Privilegepas (of My Renault+ , Nissan+ card)
Herwers onderhoud

Veilig en betrouwbaar

Tijdens de keuring wordt uw auto op cruciale punten gecontroleerd, denk bijvoorbeeld aan de banden, remmen, wielophanging, schokdempers en uitstoot. Kortom: onderdelen ten behoeve van uw veiligheid en het milieu.

Niets vinden wij belangrijker dan dat u veilig met een betrouwbare auto de weg op kunt. Onze monteurs beschikken over de ervaring en juiste actuele kennis waarmee zij de APK snel en vakkundig uitvoeren.

Vakkundig personeel
Gegarandeerd de beste service
Wij vervangen niets zonder uw toestemming

Wanneer moet de auto gekeurd worden?

U krijgt zes weken van tevoren een herinneringsbrief van het RDW en een bericht van ons ter herinnering. U kunt uw auto tot twee maanden vóór de vervaldatum laten keuren en daarbij dezelfde vervaldatum behouden. Wanneer u de auto niet op tijd laat keuren, ontvangt u een boete van het RDW.

Wat als mijn auto wordt afgekeurd?

Wanneer er onderdelen aan vervanging toe zijn staan onze serviceadviseurs volledig tot uw dienst. Zij zullen met u overleggen, u adviseren en uitleg geven over eventueel benodigde reparaties. Belangrijk om te weten: wij vervangen niets zonder uw toestemming.

 

Let op: APK is geen onderhoud.
De APK is een wettelijk verplichte basiskeuring. Dit is een momentopname en daardoor niet te verwarren met een onderhoudsbeurt.Herwers tip: heeft u een Herwers Privilegepas? Dan is de APK gratis! Inclusief 4-gas meting en roetmeting. Ontdek meer voordelen van de Herwers Privilegepas, zoals het gratis bijvullen van vloeistoffen en lampjes**, gratis winter- en zomerinspectie, gratis bandenreparatie en nog veel meer.

**lampjes buitenzijde van de auto, onder vloeistoffen: motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof.