Private Lease Herwers

Private Lease

Met Private Lease rijdt u een gloednieuwe auto zonder zorgen over onderhoudskosten, verzekering of wegenbelasting.

Een eigen auto kost geld. Zo horen onderhoud en onverwachte kosten er nu eenmaal bij als auto-eigenaar. Met Private Lease kunt u een gloednieuwe auto rijden zonder hoge investering, zonder onverwachte kosten en dus zonder verrassingen. En dat voor een vast bedrag per maand. Het enige wat u hoeft te doen is brandstof tanken of opladen!

Private Lease

De voordelen van Private Lease

U weet precies wat u per maand betaalt
✔ Geen onverwachte kosten
Geen spaargeld nodig, geen grote investering bij aanschaf

✔ Schadevrije jaren opbouwen tijdens het leasen
Gemakkelijk een auto naar uw wensen samenstellen
Herwers is uw expert als officieel merkdealer
De zekerheid van het officiële Keurmerk Private Lease 

Herwers Lease Occasions

Een gebruikte/tweedehands auto private leasen?

Naast het leasen van nieuwe auto’s worden er steeds vaker tweedehands auto’s aangeboden in de private lease.  ‘Een auto met de kop eraf’ zeg maar, maar dan voor een vast bedrag per maand. Voordeel is dat een occasion heel snel beschikbaar is en ook vaak goedkoper dan het leasen van een nieuwe auto.

Direct rijden met occasionlease
Het belangrijkste voordeel bij het leasen van een gebruikte auto is de snelle beschikbaarheid. Vaak kunt u al binnen 3 weken in uw 'nieuwe' auto rijden. Het gaat bij de aangeboden auto's eigenlijk altijd om 'jonge' occasions. De auto's zijn in het algemeen maximaal vier jaar oud, goed onderhouden tijdens de eerdere leaseperiode en hebben een lage kilometerstand. Als berijder hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over mogelijke reparaties of duur onderhoud. Als dat al voorkomt komt dat voor rekening van de leasemaatschappij. Zo is het leasen van een occasion net zo zorgeloos voor een vast maandbedrag als het private leasen van een nieuwe auto.

Let op: aan leasen zijn voorwaarden verbonden. Vraag uw verkoopadviseur voor meer informatie.