Garantie

Garantie informatie

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn aan uw auto dan kunt u rekenen op onze service & garantie.

Fabrieksgarantie

Op een nieuwe auto zit fabrieksgarantie, meestal tussen de 2 en 5 jaar. Dit verschilt tussen de diverse automerken en modellen. Garantie wil zeggen dat de garantieverlener instaat voor herstel van bepaalde gebreken.* Aan iedere garantie zitten voorwaarden verbonden.

BOVAG-garantie

BOVAG-garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen. Binnen deze garantie worden dan zowel de onderdelen als arbeidsuren gedekt. Dit is van toepassing op gebreken die op het moment van aankoop al bestonden of die tijdens de garantieperiode zijn ontstaan bij normaal gebruik.

Onbezorgd rijden

Herwers garantie

Bij Herwers bent u verzekerd van 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden.* Herwers staat voor transparantie en het maken van duidelijke afspraken. Is het (nog) niet goed? Kom dan rustig bij ons terug of neem even contact op. Vervolgens bekijken we samen wat de eerst volgende stap wordt. 

Coulance

Heeft u de auto bij ons in onderhoud, valt uw auto net buiten de fabrieksgarantie en is er toch iets niet in orde? Dan proberen wij alsnog een beroep te doen bij de fabrikant. Dat noemen we ook wel coulance. In de meeste gevallen kunnen wij korting in de vorm van coulance rekenen, of wordt het betreffende onderdeel alsnog geheel of deels vergoed. Wij doen graag een stapje extra en willen u altijd van een eerlijke prijs voorzien. Onze medewerkers zullen daarom altijd kijken wat er voor u mogelijk is. Uiteraard hangt dit met diverse voorwaarden en omstandigheden (bijvoorbeeld de kilometerstand en de aard van de klacht) samen en kan coulance niet overal op worden toegepast.

 

 

*Voorwaarden van toepassing. Wanneer is er sprake van een gebrek? U spreekt van een gebrek wanneer de norm die de fabrikant of de wetgever stelt wordt overschreden.