Herwers Onderhoud & Service

Goed onderhoud voorkomt dure reparaties

Herwers Onderhoud

Iedere auto moet op vaste momenten voor het reguliere onderhoud naar de garage. Minimaal 1x per jaar, maar vaker wanneer deze veel meer  kilometers rijdt.  Onze service adviseurs kunnen u precies vertellen wat de onderhoudsinterval is van uw auto.

Door de auto op de juiste momenten voor onderhoud naar de garage te brengen worden op den duur hoge reparatiekosten voorkomen. Tevens is het onderhoudsinterval belangrijk voor de garantie. De onderhoudsinterval bestaat uit de kleine beurt en periodiek ook uit een grote beurt. Onze medewerkers kunnen u het juiste advies geven.

Bij Herwers hanteren wij vaste lage prijzen voor onderhoud

Er wordt vaak onterecht gedacht dat onderhoud bij de dealer ‘duur’ is.  Echter, een kleine beurt is bij Herwers al mogelijk vanaf  € 109,- voor auto’s uit het a-segment!

Bovendien bent u bij Herwers verzekert van gekwalificeerd personeel en wij voeren alleen datgene uit dat vooraf is afgesproken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.  Daarnaast krijgt u minimaal één jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarmee krijgt u de beste service voor een lage prijs!

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt voeren wij het volgende uit;

– Oliefilter vervangen
– Olie verversen
– Controleren van de verlichting
– Controle van de banden
– Vloeistoffen controleren en bijvullen

Tijdens de Grote Beurt wordt behalve naar de vloeistoffen, banden en oliefilter ook gekeken naar de remschijven, luchtfilter en versnellingsbak. Wij weten van iedere type auto wat voor specifieke bijzonderheden er zijn.  Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen.