Herwers Hyundai-dealer in Veenendaal

Body

Vanaf 1 april is Herwers de Hyundai-dealer voor de regio Veenendaal.

Herwers Hyundai Veenendaal overname

Herwers neemt de Hyundai-activiteiten over van Autobedrijf Cluistra Veenendaal. Alle medewerkers gaan mee naar Herwers. 

Het Hyundai dealer- en erkend reparateurschap wordt onder Herwers voortgezet vanuit dezelfde vestiging aan de Galileistraat, onder de naam Herwers Hyundai Veenendaal. De Hyundai-dealer is onder Cluistra een familiebedrijf. Daar zal geen verandering in komen nu Jos en Niels Herwers het stokje overnemen.

Op de foto: Niels & Jos Herwers, Gert & Jan Cluistra.

Afgelopen zomer voegde Herwers ook rayon Tiel al toe aan zijn Hyundai-verzorgingsgebied. “De regio Veenendaal/Ede is een hele mooie toevoeging voor de Herwers Groep, wij zijn heel blij met deze overname”, zegt Jos Herwers.  

Herwers voert het merk Hyundai vanaf april vanuit zes vestigingen: Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Tiel en dan nu ook Veenendaal. De Herwers Groep groeit hiermee uit naar in totaal tien vestigingen in Oost-Nederland en is officieel dealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Renault en wordt agent van XBUS. Het bedrijf is daarnaast gespecialiseerd dealer voor Hyundai's waterstofmodel Nexo (waterstof) en werd diverse keren uitgeroepen tot Hyundai Excellent Dealer van het jaar.

Herwers Hyundai Veenendaal

Welkom bij Herwers Veenendaal

We mogen een prachtig pand toevoegen aan onze Herwers Hyundai-collectie, en dit is waar u ons in Veenendaal vanaf 1 april kunt vinden:

Herwers Hyundai Veenendaal
Galileistraat 12

3902 HR Veenendaal 
0318 - 52 95 55