Jubileum: 65 jaar klant

Lenderink 65 jaar klant

De familie Lenderink is maar liefst 65 jaar klant bij Herwers (Hengelo gld). Lenderink heeft het allemaal gezien: de verhuizing vanaf de Hummeloseweg, drie generaties Jos Herwers en een scala aan auto’s. Dat allemaal dankzij goede service en klantbinding.

Dhr. Lenderink en Jos Herwers sr. vertellen meer over deze bijzondere, duurzame klantrelatie:  

Waarom Herwers?
Waar het hem volgens dhr. Lenderink in zit? “De manier waarop de medewerkers van Herwers mij altijd helpen is ontzettend prettig. Hoe Herwers met klanten omgaat, de klantenbinding, dat zit heel goed. Niks was te veel. Het is de service die het deed. Ook onderhoud dan wel reparaties aan de auto’s zijn altijd netjes en correct uitgevoerd”, vertelt hij. 

 

Herwers Hengelo historie

Van Vauxhall tot Qashqai

Jos sr. was slechts 8 jaar oud toen dhr. Lenderink de eerste auto bij Herwers kocht in 1958. “Een hartelijke, trouwe man die kritisch is wanneer het moet”, omschrijft Jos Herwers hem. “Als je doet wat je met elkaar afspreekt, schep je al gauw een goede band. Ook met onze werkplaatsreceptie liggen de lijntjes kort, dat is mooi om te zien”, vervolgt Jos.

De autoreeks begon met een grote Vauxhaull 6-cillinder (en daarvoor zelfs nog een scooter). “Van de Vauxhall brak de achteras en destijds is Jos Herwers me nog persoonlijk op komen halen”, vertelt dhr. Lendrink. In de jaren die volgden heeft Lenderink in totaal 16 auto’s bij Herwers aangeschaft. NSU’s, Datsun, heel veel Nissan, één Renault, het kwam allemaal voorbij. Momenteel is de keuze gevallen op een Nissan Qashqai.

Generatie op generatie

Ook ondanks het feit dat de familie Lendrink niet om de hoek woont bij Herwers in Hengelo gld, blijven ze al die jaren klant. Ze wonen in Zwolle. “Er is hier ook wel een dealer, maar wij gaan liever naar Herwers. Gewoon omdat de service altijd zo goed is. Daarnaast is het een mooi ritje van Zwolle naar Hengelo gld.”

Dhr. Lenderink vervolgt: “Ik heb inmiddels drie generaties Jos Herwers meegemaakt. Een van mijn zonen gaat inmiddels ook met zijn auto naar Herwers Hengelo voor onderhoud. Hij heeft er in totaal vijf auto’s gekocht, waarvan onlangs nog een mooie occasion.”  

Jubileum
Natuurlijk kon Herwers het 65-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Meneer en mevrouw Lenderink werden uitgenodigd op de koffie met daarbij natuurlijk taart en bloemen. 
“De familie Lenderink is betrokken bij het familiebedrijf Herwers. En mooie verbinding, en dat al 65 jaar lang,” aldus Jos Herwers sr. Herwers is de familie Lenderink enorm dankbaar voor deze mooie klantbinding.

Op de foto van links naar rechts: Niels Herwers, Jos Herwers sr, Jeroen Koetsier, dhr. & mevr. Lenderink.

Lenderink 65 jaar klant