Nissan Nieuwe QASHQAI

Over de Nissan Nieuwe QASHQAI

De nieuwe Nissan QASHQAI is de ultieme crossover. De QASQAI is altijd toonaangevend in design en weerspiegelt met dit model een nieuwe kijk op de SUV. Krachtige proporties, elegante lijnen, glimmende LED-verlichting, stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch en boordevol geavanceerde technologie.

Een ware verleider

Deze nieuwe QASHQAI verleidt. Niet alleen met zijn uiterlijk, ook met zijn praktische kwaliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massagefunctie in de bestuurdersstoel, beschikt u in deze auto over een geheel personaliseerbare display en geniet u van geavanceerde connectiviteit. Wanneer u het interieur ziet met Nappa-leren segmenten, bent u waarschijnlijk meteen verkocht.

Rijd de QASHQAI in uw favoriete kleur! Het model is namelijk leverbaar in meer kleuren dan ooit. Dat maakt de personalisatie van uw nieuwe auto helemaal af. Naast één kleur kunt ook kiezen voor een two-tone kleurschema: bijvoorbeeld uw favoriete kleur én een zwart dak Of u met deze crossover onopgemerkt voorbijrijdt? Zeker niet!

Slim vermogen

Ontdek een unieke rijsensatie met twee nieuwe krachtbronnen. Deze QASHQAI biedt twee aandrijflijnen: Mild Hybrid en e-Power.

 

Mild Hybrid

 

Het mild hybrid-systeem gebruikt een lithium-ionbatterij die energie opslaat dat teruggewonnen wordt tijdens het remmen. Deze opgeslagen energie zorgt dat de benzinemotor uitgeschakeld wordt bij lage snelheid (onder de 30 km/u) of bij stilstand. Dit verbetert de brandstofefficiëntie en verlaagt de totale CO2-emissie

e-POWER

Nissan e-POWER combineert de verfijning van EV-technologie met het gemak en de bekendheid van een benzinemotor en zorgt voor de directe acceleratie en de ongekend soepele en fluisterstille rit van een elektrische auto. Anders dan bij traditionele hybride-auto’s, waarbij de benzinemotor de wielen aandrijft, zorgt bij de e-POWER de benzinemotor ervoor dat de batterij wordt opgeladen. Zo combineert deze techniek een onbeperkt bereik met geluidloze prestaties.

 

Nissan Intelligent Mobility

De Nieuwe QASHQAI is voorzien van Nissan Intelligent Mobility. Dit geeft u extra vertrouwen en maakt u meer verbonden. Elke rit opnieuw. De auto helpt u wanneer dat nodig is en u zult oplettender autorijden. Neem bijvoorbeeld ProPILOT: de auto behoudt met deze functie automatisch de ingestelde afstand tot uw voorligger en zorgt ervoor dat u in het midden van de rijbaan rijdt.

Naar verwachting staat de nieuwe Nissan QASHQAI vanaf de zomer 2021 in de showroom.

Blijf op de hoogte van dit model

Registreer interesse

Nissan Nieuwe QASHQAI

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers