Herwers Nissan Primastar

Primastar

Rijklaar vanaf
€29.340,-
Herwers Nissan Primastar

De nieuwe PRIMASTAR

Passagiers of vracht? Gesloten bedrijfswagen of platform? Ontdek een reeks nieuwe Nissan PRIMASTAR-uitvoeringen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf.  Alle uitvoeringen bieden flexibiliteit en de volgende geweldige voordelen: lage gebruikskosten, veel laadruimte en geavanceerde functies waarmee uw dag gemakkelijker verloopt.

Zuinig met brandstof, royaal met vermogen

Met een vermogen van 110 tot 170 pk (*) levert de nieuwe Nissan PRIMASTAR zelfverzekerde prestaties en tegelijkertijd indrukwekkende efficiëntie en lagere emissies. (*) Dankzij de geavanceerde turbocompressor met variabele geometrie.

Vinkje
5 jaar garantie
Vinkje
Comfortabel
Vinkje
Praktisch
Herwers Nissan Primastar

Uw bedrijf, onze prioriteit

Technologie
De PRIMASTAR zit boordevol technologieën die u waarschuwen, assisteren en naadloos verbinden bij elke rit. 

Connectiviteit
Met connectiviteitstechnologieën om u in contact te houden en slimme functies om het in- en uitladen moeiteloos te laten verlopen, helpt de nieuwe Nissan PRIMASTAR u elke dag productiever te maken.

Garantie
U profiteert van garantie gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer* Dit is veel meer dan zomaar een garantie. Kijk voor de details op de garantiepagina:

Herwers Nissan Interstar

Iets groter?

Primastar
Aanhef
Km

Genoemde prijs is excl. btw en excl. rijklaarmaakkosten.  Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.