Onze voorraad

Hyundai Santa Fe

1.6 T-GDI 265pk PHEV 4WD Premium Sky 7p. automaat / Zeven persoons / Schuif- kanteldak / Head Up Display HUD / Leder / Camera 360° /
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • head-up display
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 29.277 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
065369
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurMagnetic Force metallic (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Stap in de toekomst van rijden met de 2023 Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI PHEV 4WD Premium Sky 7p. automaat in Magnetic Force Metallic, met slechts 29.277 km op de teller en fabrieksgarantie tot 06-02-2028. Deze BTW-auto, ideaal voor zakelijk gebruik, is dealer onderhouden en zit boordevol luxe en technologieën.

Geniet van ultiem comfort met climate control, lederen bekleding en stoelventilatie, terwijl het panoramadak en glazen schuif- en kanteldak een gevoel van vrijheid bieden. Het Head-Up Display (HUD) houdt je ogen op de weg, terwijl adaptieve cruisecontrol, lane assist en dodehoekdetectie zorgen voor veiligheid en gemak.

Met keyless entry en start, 360° rondom zichtcamera, parkeersensoren voor en achter, en LED-verlichting wordt manoeuvreren moeiteloos. Het interieur is voorzien van een multifunctioneel stuurwiel, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, en een digitaal instrumentenpaneel.

Entertain jezelf onderweg met het volledige navigatiesysteem, Apple CarPlay, Android Auto, DAB-radio en Krell Premium Audio, terwijl je smartphone draadloos wordt opgeladen. De auto biedt ook praktische functies zoals een trekvermogen tot 1.350 kg, elektrische ramen voor en achter, elektrisch inklapbare spiegels en lichtmetalen wielen van 19". Met deze Hyundai Santa Fe geniet je van een luxueuze en geavanceerde rijervaring, elke keer dat je de weg op gaat.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen panorama-dak
head-up display
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
Magnetic Force Metallic
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 06-02-2028

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.

*Financiering & rente: vraag de verkoper naar de voorwaarden.