Onze voorraad

Renault Captur

1.3 TCe 140 EDC Automaat Intens / 1500kg Trekgewicht / Adaptieve cruise control / Stoel- en stuurverwarming / Keyless / Apple carplay & Android auto
  • Adaptive Cruise Control (RVDIST)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • electronic climate controle
  • Elektrisch verwarmbaar stuurwiel (VOLCHA)
  • Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 39.125 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-882-HL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

Deze Renault Captur uit 2021 biedt een perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties. Met zijn elegante witte exterieur en luxueuze interieur is deze SUV een opvallende verschijning op de weg.

Met slechts 39.125 km op de teller is deze Captur nog in uitstekende staat en klaar voor vele avonturen op de weg. De krachtige 1.3 liter motor en soepele automatische transmissie leveren moeiteloos 140 pk aan vermogen, waardoor u met gemak door stadsstraten en snelwegen kunt navigeren.

Het interieur van deze Captur is voorzien van hoogwaardige stoffen bekleding en een scala aan geavanceerde technologische functies. Geniet van het gemak van adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en keyless entry/start, waardoor elke rit veilig en comfortabel is.

Met een volledig geïntegreerd navigatiesysteem kunt u altijd de juiste weg vinden, terwijl de achteruitrijcamera het inparkeren een fluitje van een cent maakt. Bovendien zorgen stoelverwarming, stuurverwarming en elektrisch verstelbare en inklapbare spiegels voor extra comfort en gemak, vooral tijdens koude ochtenden en winterse ritten.

De Captur is uitgerust met een reeks aanvullende functies, waaronder Apple Carplay, Android Auto, DAB Radio, lane assist, en parkeersensoren voor en achter, waardoor uw rijervaring nog aangenamer wordt.

Met zijn lichtmetalen velgen van 18" en LED-verlichting straalt deze Captur zowel stijl als functionaliteit uit. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige Renault Captur. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te plannen!








Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
Adaptive Cruise Control (RVDIST)
Apple Carplay/Android Auto
audio-navigatie full map
electronic climate controle
Elektrisch verwarmbaar stuurwiel (VOLCHA)
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
Lichtmetalen wielen 18" 'Pasadena' in aluminiumkleur met zwarte inleg (RALU18 + RDIF21)
stof/kunstlederen bekleding
Two-tone kleurstelling (2TON+REPNTC)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
Inruilwaarde berekenen

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.

*Financiering & rente: vraag de verkoper naar de voorwaarden.