Onze voorraad

Renault Captur

1.6 E-Tech Plug-in Hybrid 160 Intens Automaat / Groot scherm navigatie / Digitaal tellerinstrument / Keyless / Stoelverwarming
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • electronic climate controle
  • Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 23.469 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-307-JF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurRood
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Deze rode Renault Captur uit 2022 is een perfecte combinatie van stijl, comfort en brandstofefficiëntie. Met slechts 23.469 km op de teller en een energielabel A, biedt deze hybride SUV een uitstekende rijervaring en een lage impact op het milieu.

Deze Captur is uitgerust met een krachtige en zuinige 1.6 liter motor, gekoppeld aan een soepele automatische transmissie. Met een vermogen van 159 pk en een elektrische aandrijflijn biedt deze auto een responsieve acceleratie en een rustige, comfortabele rijervaring.

Het interieur van de Captur is voorzien van hoogwaardige voorzieningen, waaronder een groot scherm navigatiesysteem, digitaal tellerinstrument en elektronische climate control. De stoelverwarming zorgt ervoor dat u warm en comfortabel blijft tijdens koude dagen, terwijl de elektrisch verwarmbare voorstoelen extra comfort bieden voor zowel de bestuurder als de passagiers.

Met functies zoals keyless entry, cruise control, lane assist en parkeersensoren voor en achter biedt deze auto een geavanceerd niveau van gemak, veiligheid en connectiviteit. Het Apple Carplay en Android Auto systeem zorgt ervoor dat u moeiteloos verbonden blijft met uw smartphone, terwijl het DAB radio zorgt voor hoogwaardig entertainment onderweg.

De Renault Captur 1.6 E-Tech Plug-in Hybrid 160 Intens Automaat is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige, zuinige en goed uitgeruste SUV. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te plannen!








Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
audio-navigatie full map
electronic climate controle
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
Speciale metaallak Rouge Flamme (QPA$NNP)
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.

*Financiering & rente: vraag de verkoper naar de voorwaarden.