Onze voorraad

Renault Scénic

1.3 TCe 140PK Bose / 1800kg Trekgewicht / Keyless / Achteruitijcamera / Climate control / Cruise control
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 62.169 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-428-JL
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

Deze Renault Scénic uit 2019 biedt het beste op het gebied van comfort, technologie en prestaties. Met zijn zwarte exterieur en luxe bekleding is deze MPV een stijlvolle en praktische keuze voor gezinnen en avontuurlijke individuen.

Met een krachtige 1.3 liter motor en handgeschakelde transmissie levert deze Scénic moeiteloos 140 pk aan vermogen. Hiermee kunt u soepel en efficiënt rijden, zelfs met een kilometerstand van 62.169 km.

Het interieur van deze Scénic is voorzien van hoogwaardige materialen, waaronder half lederen/stoffen bekleding en een scala aan geavanceerde technologische functies. Met climate control kunt u altijd genieten van de ideale temperatuur, terwijl de cruise control het rijden op lange afstanden comfortabeler maakt.

Deze Scénic beschikt ook over een uitgebreid navigatiesysteem met volledige kaartdekking, een achteruitrijcamera voor gemakkelijk inparkeren, en Apple Carplay/Android Auto integratie voor naadloze connectiviteit met uw smartphone.

Daarnaast wordt het rijcomfort verder versterkt door functies zoals dodehoekdetectie, parkeersensoren voor en achter, en een BOSE Premium audiosysteem voor een meeslepende geluidservaring.

Met lichtmetalen velgen van 20" en LED-verlichting straalt deze Scénic zowel stijl als functionaliteit uit. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige Renault Scénic. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te plannen!


Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
achterstoelen verschuifbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.

*Financiering & rente: vraag de verkoper naar de voorwaarden.