Garantie Hyundai

De zekerheden van Herwers Hyundai Garantie

5 jaar fabrieksgarantie & 8 jaar garantie op de hoogvoltagebatterij


Hyundai’s behoren tot de veiligste auto’s ter wereld. Elk model wordt gefabriceerd volgens de allerhoogste normen. Het sleutelwoord: kwaliteit. Wie de beste kwaliteit levert, kan de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe modellen van Hyundai geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking.

Hyundai 5 jaar fabrieksgarantie

Herwers Hyundai fabrieksgarantie

Standaard 5 jaar fabrieksgarantie

  • 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten zonder kilometerbeperking
  • Gratis pechhulp in binnen- en buitenland (dus geen andere pechhulpverlener meer nodig)
  • Twee keer per jaar een gratis voertuiginspectie
8 jaar garantie hoogvoltagebatterij

8 jaar garantie op de hoogvoltagebatterij

De batterijen die Hyundai maakt voor de elektrisch aangedreven modellen zijn van zeer hoge kwaliteit, betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Daarom garandeert Hyundai 8 jaar garantie op de hoogvoltagebatterij van uw auto.

Dit is van toepassing op de hoogvoltagebatterijen in de Hyundai SANTA FE Hybrid, SANTA FE Plug-in Hybrid, TUCSON Hybrid, TUCON Plug-in Hybrid, IONIQ Electric, IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in Hybrid, IONIQ5, KONA Electric, KONA Hybrid en de NEXO. Hiervoor geldt de toonaangevende garantie van acht jaar/160.000 kilometer.

Onderhoud

Hyundai garantie originele onderdelen

  • Uw Hyundai wordt onderhouden/gerepareerd door Hyundai-technici
  • Wij kennen uw Hyundai door en door
  • Heldere afspraken en vrijblijvende prijsopgave vooraf
  • Standaard 2 jaar garantie*
  • Gespecificeerd overzicht van werkzaamheden en kosten

Garantie occasion

BOVAG-garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen. Binnen deze garantie worden dan zowel de onderdelen als arbeidsuren gedekt. Dit is van toepassing op gebreken die op het moment van aankoop al bestonden of die tijdens de garantieperiode zijn ontstaan bij normaal gebruik. Bekijk de algemene voorwaarden van de BOVAG:

Onbezorgd rijden

Herwers Hyundai garantie

Herwers staat voor transparantie en het maken van duidelijke afspraken. Is het (nog) niet goed? Kom dan rustig bij ons terug of neem even contact op. Vervolgens bekijken samen wat de eerst volgende stap gaat worden.

Heeft u de auto bij ons in onderhoud, valt uw auto net buiten de fabrieksgarantie en is er toch iets niet in orde? Dan proberen wij alsnog een beroep te doen bij de fabrikant. Dat noemen we ook wel coulance. In de meeste gevallen kunnen wij korting in de vorm van coulance rekenen, of wordt het betreffende onderdeel alsnog geheel vergoed. Wij doen graag een stapje extra en willen u altijd van een eerlijke prijs kunnen voorzien. Onze medewerkers zullen daarom altijd kijken wat er voor u mogelijk is. Uiteraard hangt dit met diverse voorwaarden en omstandigheden (bijvoorbeeld de kilometerstand en de aard van de klacht) samen en kan coulance niet overal op worden toegepast.

Heeft u een vraag over garantie van uw Hyundai? Neem dan contact op met uw Herwers Hyundai-vestiging.