Onderhoud

Onderhoud

Wanneer uw Hyundai toe is aan onderhoud bent u bij Herwers aan het juiste adres. Bij Herwers Hyundai is uw auto na ieder werkplaatsbezoek weer helemaal klaar voor nog meer veilige en zorgeloze kilometers. Goed onderhoud is tevens belangrijk voor het behoud van uw (fabrieks)garantie en voorkomt hoge kosten aan eventuele, dure reparaties. Op uw Hyundai wilt u kunnen vertrouwen, altijd en overal.

Herwers Onderhoud Werkplaats

De zekerheden

Uw veiligheid is onze prioriteit
Eenvoudig online inplannen
 Vakkundig personeel 

✓ Transparante en scherpe prijzen 
Onderhoud op maat, wij kennen uw Hyundai door en door
Niks vervangen of repareren zonder uw toestemming
 Gratis pechhulp, updates fabrieksnavigatiesystemen en voertuigsoftware*

Vakkundig personeel
Gegarandeerd de beste service
Wij vervangen niets zonder uw toestemming
Herwers Werkplaats

Onderhoud op maat

Wij kijken bij Herwers per auto welk onderhoud er op dat moment van toepassing is volgens de fabrieksvoorschriften. Dat doen wij op maat, want we bekijken samen met u de rijomstandigheden. Bijvoorbeeld of u veel of weinig rijdt.

Onze technici maken gebruik van originele onderdelen. Hiermee worden zowel de prestaties als de levensduur van uw auto gewaarborgd. Op montage van originele Hyundai onderdelen zit minimaal 2 jaar garantie. U kunt er ook voor kiezen om niet-originele onderdelen te laten monteren, of een budgetbeurt te laten uitvoeren. U bepaalt helemaal zelf!**

Onderhoud

Uw veiligheid is onze prioriteit

Om het onderhoud aan uw auto goed te kunnen uitvoeren, zijn er een aantal zaken belangrijk: goed opgeleid personeel, de juiste en speciale gereedschappen en de correcte documentatie. Dit heeft Herwers Hyundai allemaal in huis om zo goed mogelijk voor uw auto te kunnen zorgen. Dat doen wij graag, omdat wij uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw auto het belangrijkst vinden.

Wij lopen de auto altijd volledig na en repareren of vervangen niks zonder uw toestemming. Onze service adviseurs zullen met u overleggen, u adviseren en informeren. Dat is een van de zekerheden van Herwers.

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Meestal verschijnt er vanzelf een melding op uw dashboard wanneer de auto toe is aan onderhoud. Wanneer de onderhoud nodig heeft verschilt per model en bouwjaar. Het hangt meestal samen met tijd en het aantal gereden kilometers. Wij informeren u graag over de onderhoudsinterval van uw auto.

Waarom kunnen de prijzen van auto-onderhoud per auto verschillen?

De prijs van het onderhoud hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders, of u gebruik wilt maken van originele of niet-originele onderdelen (budget) en de brandstof en aandrijving van uw auto. Voor een indicatie van de onderhouds- (vanaf)prijzen en de bijbehorende interval:

*Bij iedere onderhoudsbeurt ontvangt u één jaar gratis pechhulp in binnen- en buitenland. Ook verzorgt Hyundai gratis het updaten van het LG- of Mobis- fabrieksnavigatiesysteem en de meest actuele voertuigsoftware. **Vraag naar de voorwaarden. Per auto kunnen er andere omstandigheden en voorwaarden van toepassing zijn. Auto’s jonger dan 5 jaar komen niet in aanmerking voor de budgetonderdelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanhef
Onderhoud