24-uur pechhulp - Hyundai Mobiliteitsgarantie

Hyundai Mobiliteitsgarantie

Met autorijden is het belangrijk dat u zo plezierig en veilig mogelijk de weg op kunt. Op een Hyundai van Herwers Hyundai kunt u vertrouwen. Het is altijd mogelijk dat u onverhoopt pech krijgt onderweg. Heeft u bijvoorbeeld een lekke band of een lege accu? Kunt u niet verder reizen met uw Hyundai? Dan biedt de gratis 24/7 Hyundai Mobiliteitsgarantie hulp! In eerste instantie kunt u tijdens openingstijden bellen met uw Herwers Hyundai-vestiging. 

Let op: bel in noodgevallen indien van toepassing altijd 112. 
De Hyundai Mobiliteitsservice noodnummers:

Herwers Hyundai Mobiliteitsgarantie

Voordelen Hyundai Mobiliteitsgarantie

  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen andere pechhulpverlener meer nodig
  • Altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Hulp in binnen- en buitenland (Europa) en dus ook op uw huisadres
  • Hulp bij een lekke band, een lege accu of verkeerd getankte brandstof
  • De dekking is op kenteken, dus iedereen in de auto wordt geholpen. Ook als het niet uw eigen auto is

Hyundai Alarmnummer: 
+31 88 366 39 99

Bel bij pech het Hyundai-alarmnummer +31 (0)88 366 39 99 en leg de situatie uit aan de (Nederlandse) hulpverleners. Zij regelen vervolgens assistentie zodat u weer verder kunt. Tip: sla dit nummer op in uw telefoon.

Weg

Gratis pechhulp

Met Hyundai Mobiliteitsgarantie krijgt u gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal Europa.* Is het probleem niet ter plekke te verhelpen, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer gebracht. Indien nodig krijgt u een vervangende auto aangeboden, zodat u uw reis toch kunt vervolgen. Mocht (tijdig) repareren van je auto in het buitenland niet mogelijk zijn, dan wordt deze naar Nederland gerepatrieerd.

Wegenwacht? Route Mobiel? Die heeft u dus niet meer nodig. De kosten voor zo’n lidmaatschap bespaart u voortaan.

*Voorwaarden en extra informatie Hyundai Mobiliteitsgarantie
De Hyundai Mobiliteitsgarantie is gratis onder voorwaarde dat uw auto volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden, het liefst bij een officiële Hyundaidealer en minimaal bij een erkend reparateur. Vanaf de aflevering van uw auto heeft u 12 maanden gratis dekking van de Mobiliteitsgarantie. Iedere keer dat u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren door de Hyundai-dealer wordt de gratis dekking weer met 12 maanden verlengd.  Vraag uw Herwers Service Adviseur naar de overige voorwaarden en meer informatie of download de algemene voorwaarden op deze pagina.