IONIQ | Het line-up merk voor elektrische hyundai modellen

Herwers Hyundai Ioniq 5 en 6

IONIQ

Onder de naam IONIQ presenteert Hyundai zijn nieuwe volledig elektrische modellen. In 2016 lanceerde Hyundai de Ioniq, de eerste auto ter wereld die keuze biedt uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen: hybride, plug-in hybride en puur elektrisch. Daardoor kon de consument een milieuvriendelijke auto kiezen die aan alle praktische behoeften voldoet.

Het line-up-merk IONIQ telt straks in ieder geval drie volledig elektrische modellen: de IONIQ 5, de IONIQ 6 en de IONIQ 7.

Ioniq 5

IONIQ 5

Het eerste model in deze line-up: de IONIQ 5. Dit is een middelgrote CUV, gebaseerd op de 45 Concept EV die begin 2021 op de markt kwam. Sinds zijn lancering is hij al meerdere malen onderscheiden: zo is IONIQ 5 uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022 en ontving hij de titel ANWB Trekauto van het Jaar 2022. 

Herwers Hyundai IONIQ 6

IONIQ 6

De IONIQ 6 is een elektrische vierdeurs sportsedan op basis van het studiemodel Prophecy Concept EV. Kenmerkend voor de IONIQ 6 zijn de strakke, eenvoudige lijnen en aerodynamische vormen die zorgen voor een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,21.

De  IONIQ 6 volgt naar verwachting in 2022.

Herwers Hyundai Seven Concept

SEVEN

Het studiemodel SEVEN is een voorbode van de IONIQ 7, een grote elektrische SUV. Uiterlijk valt SEVEN op door zijn slanke vorm en vanbinnen springt vooral de enorme ruimte in het oog. Het interieur met veelal duurzame materialen oogt als een lounge-achtige belevingsruimte.

De SEVEN volgt naar verwachting in 2023

Neem contact met ons op!

Aanhef
IONIQ | Het line-up merk voor elektrische hyundai modellen