Herwers nu ook Hyundai-specialist in Aalten

Herwers Hyundai Aalten

Herwers Aalten voert sinds 1 augustus het Erkend Reparateurschap van Hyundai. Dat betekent dat Herwers in Aalten naast verkoop van (jonge) kwalitatieve occasions in totaal nu van vijf merken het Erkend Reparateurschap voert in het gebied van Aalten, Winterswijk en Varsseveld: Dacia, Mitsubishi, Nissan, Renault en dus nu ook Hyundai.

Herwers Hyundai Aalten service

Hyundai Service

U kunt bij Herwers Aalten terecht voor al het onderhoud, reparaties en garantiegevallen aan uw auto. “Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw voertuig met de grootste zorg en vakmanschap te behandelen, zodat u zorgeloos kunt blijven rijden”, zegt servicemanager Tim Stotijn.

Alle Hyundai-rijders die bij Hyundai Nederland bekend zijn, hebben een persoonlijk bericht van de importeur ontvangen waarin deze verandering wordt vermeld. Arnold Wonnink, verkoopleider en al lang een bekend gezicht op de vestiging: “Eind september willen we ‘buurt maken’, kennismaken met iedereen in de buurt. Er wordt hard gewerkt aan de organisatie van een veelzijdig feestweekend. Iedereen is welkom!”

Herwers Aalten

Showroom occasions

Herwers in Aalten biedt meer dan alleen service aan uw auto. U vindt er ook een prachtige showroom met ruime keuze aan jong gebruikte occasions. Voor wie zijn of haar auto flink wil laten stralen, is er een mooie wasstraat aanwezig. Bovendien kunt u altijd rekenen op voldoende parkeergelegenheid.

Het vinden van een geschikte locatie in dit gebied was van cruciaal belang. Deze locatie is hier, in Aalten (voorheen Auto Kempers) en er is het afgelopen jaar hard gewerkt om alles gereed te maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden van de Herwers Groep. 

Herwers Hyundai

Hyundai is een toonaangevend automerk met een sterke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. Herwers heeft passie voor vooruitgang en duurzaamheid en streeft continu naar verbetering en het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan haar gewaardeerde klanten. Herwers Hyundai is diverse keren uitgeroepen tot Hyundai Excellent Dealer van het jaar. 

Herwers waarborgt niet alleen continuïteit in service, maar ook behoud van de uitgebreide vakkennis die is opgebouwd in deze merken, maar ook bijvoorbeeld van merken zoals Opel.

Aalten Herwers

Heel graag tot ziens

“Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Herwers Hyundai Aalten, waar service, kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.”

Houdt u het weekend van 29, 30 september en 1 oktober vrij voor een feestweekend bij Herwers in Aalten?
Herwers Aalten
De Driehoek 1
0543-472443