Hyundai i20 vernieuwd

Herwers Hyundai i20

De vernieuwde i20

De Hyundai i20 uit de bekende i-range kreeg een nog moderner design, nog meer connectiviteitsmogelijkheden en nog meer Smart Sense-veiligheidsvoorzieningen. 

Herwers Hyundai i20

Z-vormige LED-achterlichten

Uiteraard vallen de vernieuwingen aan de buitenzijde als eerste op. Zoals de hertekende voorbumper en grille met sportieve designelementen, maar ook de nieuwe achterbumper en de opvallende Z-vormige LED-achterlichten. De stoere uitstraling van de Hyundai i20 wordt verder versterkt door nieuw ontworpen 16-inch en 17-inch lichtmetalen wielen.

Dankzij de lage daklijn en de lange wielbasis behoudt de Hyundai i20 zijn sportieve uitstraling en vanwege zijn aerodynamische carrosserie ging de luchtweerstand nog verder omlaag. Dat zorgt niet alleen voor een verbeterd rijgedrag, maar ook voor een lager brandstofgebruik.

Herwers Hyundai i20

Veel binnenruimte

Hoewel de vernieuwde Hyundai i20 compact oogt, biedt hij veel binnenruimte. De bagageruimte heeft met de achterbankleuning rechtop een inhoud van maar liefst 352 liter, met de achterbankleuning neergeklapt wordt dat 1.165 liter. De vernieuwde Hyundai i20 is verkrijgbaar met keuze uit acht carrosseriekleuren.

Hyundai rust de vernieuwde Hyundai i20 uit met de nieuwste connectiviteitsfuncties. Het model is geüpgraded met – standaard – een 4,2-inch LCD-instrumentencluster, een C-USB-poort, eCall van de tweede generatie (op basis van het 4G-netwerk) en Over-The-Air (OTA) kaartupdates. Gebleven zijn aantrekkelijke features zoals het optionele 10,25-inch digitale instrumentencluster en de 10,25-inch touchscreen, Apple CarPlay en Android Auto.

Herwers Hyundai i20

Productie

De productie van de vernieuwde Hyundai i20 start naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 in de fabriek van Hyundai in Izmit, Turkije. Meer details voor de Nederlandse markt (gamma, prijzen en datum van opening orders) worden in een later stadium bekendgemaakt.

Registreer uw interesse

Aanhef
Hyundai i20 vernieuwd

Tekst: grotendeels Hyundai Motor Nederland