Populariteit Hyundai Tucson blijft toenemen

Body

Wist u dat de Hyundai TUCSON de bestverkopende SUV (Sports Utility Vehicle) ter wereld is?

Herwers Hyundai Tucson

Dat is al zo sinds zijn lancering in 2004 en met de komst van de vierde generatie TUCSON in 2021 is de populariteit van deze stoere terreinwagen alleen maar weer toegenomen.

Ook in Nederland heeft de TUCSON een grote schare fans. In totaal zijn er in ons land sinds 2004 meer dan 30.000 exemplaren van verkocht, waarvan alleen al ruim 2.500 vorig jaar. Van alle verkochte modellen in heel Europa was de TUCSON vorig jaar de grootste stijger. Van de SUV vlogen er ruim 150.000 de showroom uit, goed voor een plus van 64,3 procent ten opzichte van 2020.

Herwers Hyundai Tucson

Die grote stijging heeft natuurlijk alles te maken met de komst van nieuwe TUCSON in 2021. De vierde generatie van de SUV is fraaier dan ooit en verkrijgbaar met een enorme keuze aan geëlektrificeerde aandrijflijnen. Behalve als hybride- en plug-in hybride is de TUCSON er ook met 48-volt mild hybrid-technologie. En dan is er ook nog een supersportieve N Line-uitvoering. 

Designfilosofie Sensuous Sportiness

De nieuwste TUCSON is de eerste SUV van Hyundai die is ontworpen volgens de spraakmakende designfilosofie Sensuous Sportiness, waarbij de dagrijverlichting fraai is geïntegreerd in de grille en pas tevoorschijn komt wanneer die wordt ingeschakeld. Om de breedte van de auto visueel te versterken zijn de achterlichtunits met elkaar verbonden door een rode accentlijn.

Het interieur is ruim en comfortabel, met een instrumentarium dat lager is geplaatst en waarin ronde tellers en meters ontbreken. De luxe afwerking, hoogwaardige materialen en ambiance-sfeerverlichting zorgen voor een premium-sfeer. Via de geïntegreerde touchscreen zijn de navigatie, climate control en het infotainment eenvoudig te bedienen.

Hyundai Tucson beste trekauto 2021

Trekauto van het jaar 2021

Met het winnen van de verkiezing Trekauto van het Jaar 2021 bewijst de Hyundai TUCSON, en dan met name de 1.6 T-GDI Hybrid, ook als caravantrekker de allerbeste keus te zijn. Volgens de jury van ANWB Kamperen maakt de SUV vooral indruk met zijn goede weggedrag en sterke hybride-aandrijflijn die naadloos overschakelt van de benzinemotor naar de elektromotor en terug.

Ontdek uw favoriete Tucson

Image
Herwers Hyundai TUCSON
Image
Herwers Hyundai TUCSON

TUCSON Hybrid

Rijklaar vanaf
€41.395
Private lease p.m. vanaf
€665
Image
Herwers Hyundai TUCSON

TUCSON Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€44.995
Private lease p.m. vanaf
€685

 

 

Bron: Hyundai Nederland