Pre-sale IONIQ 6 First Edition

Body

Vanaf 9 november start de pre-sale

Gestroomlijnde verfijning. Exclusief.


De IONIQ 6 First Edition komt eraan! In gelimiteerde oplage: slechts 250 stuks voor Nederland. Geniet als een van de eersten in Europa van de exclusiviteit om in deze auto te rijden.

Dit topmodel met het 77,4 kWh-accupakket en vierwielaandrijving onderscheidt zich door tal van exclusieve, sportieve designelementen en heeft een rijbereik tot 519 kilometer (volgens WLTP). Bovendien wordt hij geleverd inclusief gratis IONITY Premium-laadpakket voor de duur van een jaar.

De pre-sale start op 9 november om 10:00 uur.
Vanafprijs: € 62.895

Hyundai IONIQ 6

Exclusieve designelenten

Onderscheidend zijn onder meer de zwarte logo’s, matzwarte 20-inch wielen, glanzend zwarte spiegelkappen en sierlijsten en unieke lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen en speciale vloermatten.  

Herwesr Hyundai IONITY

Inclusief gratis laadpakket

Inclusief een jaar gratis IONITY Premium-pakket– waarmee je tegen een gereduceerd tarief toegang krijgt tot een van de krachtigste laadnetwerken in Europa.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Wees een van de eersten

Hadden we al exclusief gezegd? Van de IONIQ 6 First Edition komen er slechts 2.500 naar Europa, en 250 naar Nederland. Geniet van de exclusiviteit om er straks als een van de eersten in te rijden. 

Herwers Hyundai IONIQ 6

Design

De IONIQ 6 First Edition tilt het sierlijke, aerodynamische silhouet van de elektrische Hyundai naar een nog hoger niveau door een reeks exclusieve interieur- en exterieurstijlelementen toe te voegen aan het dynamische design.

De First Edition is beschikbaar in 4 fraaie kleuren:

Biophilic Blue Pearl
Serenity White Pearl
Nocturne Grey Metallic
Gravity Gold Matte

Herwers Hyundai IONIQ 6

Glanzend zwarte elementen

Unieke details zoals glanzend zwarte spiegelkappen en glanzend zwarte sierlijsten aan de voorzijde, achterzijde en zijkant brengen het allerbeste in het design naar boven.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Fantastisch mooie velgen

Geniet van de sportieve 20-inch lichtmetalen mat zwarte velgen. 

Herwers Hyundai IONIQ 6

Logo's in zwart aluminium

Kenmerkend voor de First Edition zijn de elegante designaccenten zoals Hyundai-logo’s in zwart aluminium aan de voor- en achterzijde.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Mindful interieurdesign

De IONIQ 6 is zo gebruikersvriendelijk mogelijk ontworpen. De binnenruimte is tegelijk met het exterieur ontwikkeld, dat heeft geleid tot een uitzonderlijk resultaat: een onwijs comfortabele, coconachtige cabine.

Elegant zwart
Het elegante interieur is voorzien van zwarte hemelbekleding

Exclusieve stoelen
De lederen/stoffen grijskleurige Tartan bekleding voor de stoelen is geïnspireerd op de Prophecy Concept

Speciale vloermatten
De speciale First Edition-vloermatten met grijze Tartan-accenten zijn gemaakt van ECONYL® geregenereerd nylon, afkomstig van uit zee gehaalde visnetten.

Belangrijkste features

Herwers Hyundai IONIQ 6

Prestaties

Long range 77,4 kWh-accupakket
Het long range-batterijpakket in combinatie met twee elektromotoren en vierwielaandrijving biedt een volledig elektrisch rijbereik van 519 km (volgens WLTP) en levert een vermogen van 325 pk (239 kW).

Twee elektromotoren en 4WD
De IONIQ 6 First Edition met vierwielaandrijving wordt aangedreven door twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras, die samen 239 kW (325 pk) aan vermogen en 605 Nm aan koppel leveren.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Ultrasnel opladen

Dankzij het 800V-batterijsysteem van de IONIQ 6 is slechts 15 minuten laden goed voor een extra actieradius tot 351 km*.

* 351 km extra rijbereik betreft de Hyundai IONIQ 6 77,4 kWh met 18-inch lichtmetalen velgen en 2WD.

Vehicle To Load (V2L)
Dankzij de innovatieve Vehicle-to-Load-technologie in de IONIQ 6 kun je elk apparaat van stroom voorzien, zoals elektrische fietsen en scooters. V2L is te gebruiken via een laadaansluiting aan de buitenzijde van de auto. Een tweede laadaansluiting bevindt zich onder de achterbank.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Intelligent Front-lightning System

Geniet van de allerbeste verlichting en veiligheid met het Intelligent Front-Lighting System (IFS) met Matrix LED-koplampen. Die passen zich automatisch aan de wegsituatie aan waardoor tegenliggers niet worden verblind bij gebruik van grootlicht.

Interactive LED steering wheel
Alles onder controle. De Interactive Pixel Lights op het stuurwiel geven informatie over onder meer de rijmodus, spraakherkenning en laadstatus.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Connectiviteit

Het dashboard, in de vorm van een modulaire touchscreen, omvat een 12-inch full-touch infotainmentscherm en een 12-inch digitaal cluster dat toegang biedt tot geavanceerde technologieën.

Bluetooth ondersteunt twee apparaten tegelijk
Je kunt eenvoudig tegelijkertijd tot twee Bluetooth-apparaten verbinden. Luister naar verschillende nummers en afspeellijsten en ontvang inkomende oproepen van twee smartphones.

Herwers Hyundai IONIQ 6

Maximale veiligheid

Geniet van gemak en maximale veiligheid. De IONIQ 6 is uitgerust met de allernieuwste Hyundai SmartSense-veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder autonome veiligheidstechnologie van niveau 2. 

Herwers Hyundai IONITY

Profiteer van een jaar gratis Premium-pakket

De IONIQ 6 First Edition wordt geleverd inclusief een jaar gratis IONITY Premium-laadpakket – waarmee je tegen een gereduceerd tarief toegang krijgt tot een van de krachtigste laadnetwerken in Europa. Laad voor slechts € 0,29 per kWh. Je krijgt toegang tot jouw gratis eenjarig IONITY-abonnement door je uiterlijk 31 december 2023 te registreren voor Charge myHyundai met het voertuigidentificatienummer (VIN) van jouw IONIQ 6 First Edition.

Herwers HYUNDAI IONIQ 6

Als eerste reserveren

De enige manier om een van de 250 exemplaren van de IONIQ 6 First Edition te bemachtigen, is met een Hyundai Account. Wij helpen u graag verder! 

Neem contact met ons op

Aanhef
Pre-sale IONIQ 6 First Edition