APK Renault

De APK

Uw auto moet voldoen aan de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring). Wanneer uw auto gekeurd moet worden is afhankelijk van de leeftijd en het (brandstof)type van uw auto. Bij Herwers Renault bent u aan het juiste adres voor de APK. Wij kennen uw Renault heel goed en hebben jarenlange ervaring.  

Herwers Renault

De voordelen van de APK

✓ Uw veiligheid is onze prioriteit
✓ Scherp keuringstarief van € 29
✓ Transparant, duidelijk en op maat 
✓ Vakkundig personeel
✓ Gratis keuring met Herwers Privilege Pas of My Renault+
✓ Wanneer u de APK combineert met de onderhoudsbeurt is de keuring gratis 

Vakkundig personeel
Gegarandeerd de beste service
Wij vervangen niets zonder uw toestemming
Onderhoud

Veilig en betrouwbaar

Tijdens de keuring wordt uw auto op cruciale punten gecontroleerd, denk bijvoorbeeld aan de banden, remmen, wielophanging, schokdempers en uitstoot. Kortom: onderdelen ten behoeve van uw veiligheid en het milieu.

Niets vinden wij belangrijker dan dat u veilig met een betrouwbare auto de weg op kunt. Onze monteurs beschikken over de ervaring en juiste actuele kennis waarmee zij de APK snel en vakkundig uitvoeren.

Onderhoud werkplaats

Wanneer moet de auto gekeurd worden?
U krijgt zes weken van tevoren een herinneringsbrief van het RDW en een bericht van ons ter herinnering. U kunt uw auto tot twee maanden vóór de vervaldatum laten keuren en daarbij dezelfde vervaldatum behouden. Wanneer u de auto niet op tijd laat keuren, ontvangt u een boete van het RDW.

Wat als mijn auto wordt afgekeurd?
Wanneer er onderdelen aan vervanging toe zijn staan onze Renault service adviseurs volledig tot uw dienst. Zij zullen met u overleggen, u adviseren en uitleg geven over eventueel benodigde reparaties. Belangrijk om te weten: wij vervangen niets zonder uw toestemming.

APK is geen onderhoud
Let op: de APK is een wettelijk verplichte basiskeuring. Dit is een momentopname en daardoor niet te verwarren met een onderhoudsbeurt. 


 

*Ontdek meer voordelen van de Herwers Privilegepas, zoals het gratis bijvullen van vloeistoffen en lampjes**, gratis winter- en zomerinspectie, gratis bandenreparatie en nog veel meer.