Herwers Renault Clio E-Tech

Clio E-Tech Hybrid

Rijklaar vanaf
€25.665
Private lease p.m. vanaf
€424
Herwers Renault Clio E-tech Hybrid

Aanzienlijk minder verbruik 

De nieuwe Clio E-TECH Hybrid is voorzien van zowel een elektrische motor als verbrandingsmotor. Hiermee rijdt u zuiniger en verbruikt u tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor! Met de efficiënte automatische versnellingsbak daarbij opgeteld, start de Clio E-Tech Hybrid consistent in de elektrische modus en rijdt deze tot wel 80% van de ritten geoptimaliseerd elektrisch. U bespaart met dit hybride-model op uw brandstofkosten en tevens zijn hybride-auto’s groener voor het milieu.
Deze nieuwe CLIO E-TECH heeft een geweldige actieradius en u heeft geen stekker nodig.

Rijbeleving 

In deze E-TECH CLIO vindt u ultramoderne rijhulpsystemen, een ruim interieur en een efficiënte automatische versnellingsbak. De schermen zijn helder, scherp en dus prettig afleesbaar. Met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen personaliseert u uw eigen rijbeleving.

De CLIO E-TECH heeft een dynamische, unieke neus. Eentje waarmee u opvalt! Het is daarnaast mogelijk om de accenten van de auto in een andere kleur kiezen. Bijvoorbeeld rode of zwarte striping en koperen accenten. Het model bezit een krachtige 140 pk sterke motor.

Vinkje
Ruim interieur
Vinkje
Zuinig en efficiënt
Vinkje
Nieuwe rijbeleving
Herwers Renault Clio hybrid

Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe Clio E-Tech hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden.

Efficiënt in de stad én op de snelweg
Als u kiest voor een hybride Renault, verbruik je tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer u op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe Clio E-Tech hybrid heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig.

Nieuwe rijbeleving
De nieuwe Clio E-Tech hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Dankzij het directe reactievermogen van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak kunt u snel accelereren. Je creëert met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen uw eigen gepersonaliseerde rijbeleving.

Uitvoeringen

Image
Herwers Renault Clio E-tech Hybrid

Evolution

Voorzien van o.a.
 • EASY LINK multimediaysteem zonder navigatie met 7" touchscreen incl. R-Plug & Radio DAB+ met 4 speak

 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels

 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave

 • Stoel bestuurder in hoogte verstelbaar

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Clio E-tech Hybrid

Business ZEN

Extra uitrusting t.o.v. ZEN
 • Parkeersensoren vóór, zij en achter

 • Instrumentenpaneel met 7" TFT kleurenscherm

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Clio E-tech Hybrid

Intens

Extra uitrusting t.o.v. Business Zen
 • Elektronisch geregelde airconditioning

 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave

 • Elektrisch bedienbare ramen achter

 • Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Clio E-tech Hybrid

R.S. Line

Extra uitrusting t.o.v. Intens
 • Parkeersensoren vóór en achter

 • R.S. Line voorbumper met F1 blade

 • R.S. Line achterbumper met diffuser

 • Privacy glass zijruiten achter en achterruit

Toon meer Toon minder
Clio E-Tech Hybrid
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument (particulier) tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.