Financieren Renault

Financieren

Heeft u een nieuwe Renault op het oog, maar houdt u uw spaargeld liever achter de hand? Dan kan Renault Flex Choice de uitstekende keuze voor u zijn. U rijdt dan een gloednieuwe Renault, zonder een (volledige) grote investering. U stelt zelf uw financiering naar wens samen, bijvoorbeeld met extra services of juist niet. Bovendien profiteert u bij Herwers Renault van een lage rente op uw lening. U bepaalt zelf welk maandbedrag bij u past en wij van Herwers Renault kijken graag persoonlijk met u mee om u te adviseren. U weet van tevoren precies hoeveel u per maand betaalt, wel zo handig!

Herwers Renault Arkana

Voordelen van financieren

✔ Aantrekkelijk maandbedrag
✔ Voordeliger dan leasen 
✔ U bent de eigenaar van de auto
✔ De restwaarde van de auto is voor u
✔ Flexibel in kilometrage
✔ U kunt uw spaargeld houden

Herwers Renault E-Tech Electric Megane

Zo werkt het

  • Kies uw Renault
  • Kies de gewenste looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wilt u wel of geen verlengde garantie?
  • Wilt u wel of geen onderhoudscontract?
  • Wilt u wel of geen slottermijn?

De eerste drie maanden niks betalen? Dat kan! We verspreiden dan de aflossingen van deze eerste periode over de verdere aflossingstermijn. Zo kunt u eerder van uw nieuwe Renault genieten.

Herwers Renault Zoe

Renault Flex Choice

Flex Choice Essential:
Financiering zonder services 


Flex Choice Smart:
Financiering met aanschaf van één service: GarantiePlus of Renault Onderhoudscontract

Flex Choice Premium:
Financiering met aanschaf van twee services: GarantiePlus én Renault Onderhoudscontract Uitgebreid

Wilt u weten welke vorm van Flex Choice het beste bij u past? Onze specialisten van Herwers Renault kijken graag persoonlijk met u mee naar uw situatie.

Services

Met de services GarantiePlus en het Renault Onderhoudscontract hoeft u zich de komende jaren geen enkele zorgen te maken wat betreft onderhoud of pechhulp in heel Europa. Bij de aanschaf van deze services met een financiering, profiteert u van een nog lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente. U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. 

Slottermijn

Normaal gesproken betaalt u bij een financiering maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Bij Flex Choice Occasion met een slottermijn, betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager.


De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Renault. Wilt u tussentijds extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Ook dat is mogelijk met Renault Flex Occasion.

Occasion financieren

Wanneer u een gebruikte Renault op het oog heeft, is financieren ook mogelijk met Renault Flex Occasion. Ook deze financiering stelt u zelf samen en kiest u of u wilt financieren zonder services of met Renault Onderhoudscontract.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Aanhef
Financieren Renault

Let op: Geld lenen kost geld!

 

*Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.