Onderhoudsbeurt Renault

Onderhoud

Is uw Renault toe aan onderhoud? Dan bent u bij Herwers Renault aan het goede adres! Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is belangrijk voor de maximale kwaliteit en betrouwbaarheid van uw auto. Bij Herwers bieden we onderhoud op maat. Uw Renault is bij ons in uitstekende handen. Na ieder werkplaatsbezoek is uw auto weer helemaal klaar voor nog meer veilige en zorgeloze kilometers.

Goed onderhoud is tevens belangrijk voor het behoud van uw (fabrieks)garantie en voorkomt hoge kosten aan eventuele dure reparaties. Op uw Renault wilt u kunnen vertrouwen, altijd en overal. 

Herwers Renault Onderhoud

De zekerheden

Onderhoud op maat
Originele onderdelen
 Vakkundig personeel
Uw veiligheid is onze prioriteit
 Transparante en scherpe prijzen
Niks vervangen of repareren zonder uw toestemming
Eenvoudig online inplannen

Vakkundig personeel
Gegarandeerd de beste service
Wij vervangen niets zonder uw toestemming
Armand Jeroen Herwers

Onderhoud op maat

Samen met de adviseurs van Herwers Renault bepaalt u welke onderhoudsbeurt het best past bij uw rijgedrag en uw Renault. Ofwel: maatwerk. Dat ziet u terig in het advies en in de prijs.

Onze technici maken gebruik van originele onderdelen. Hiermee worden zowel de prestaties als de levensduur van uw auto gewaarborgd. U kunt er ook voor kiezen om niet-originele onderdelen te laten monteren, of een budgetbeurt te laten uitvoeren. U bepaalt helemaal zelf!** Welk type onderhoud voor uw Renault van toepassing is? Dit is afhankelijk van het model en bouwjaar. Onze Renault-service adviseurs helpen u graag.

Herwers onderhoudsbeurt

Uw veiligheid is onze prioriteit

Om het onderhoud aan uw auto goed te kunnen uitvoeren, zijn er een aantal zaken belangrijk: goed opgeleid personeel, de juiste en speciale gereedschappen en de correcte documentatie. Dit heeft Herwers Renault allemaal in huis om zo goed mogelijk voor uw auto te kunnen zorgen. Dat doen wij graag, omdat wij uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw auto het belangrijkst vinden.

Wij lopen de auto altijd volledig na en vervangen of repareren niks zonder uw toestemming. Onze service adviseurs zullen met u overleggen, u adviseren en informeren. Dat is een van de zekerheden van Herwers.

Herwers Renault

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Meestal verschijnt er vanzelf een melding op uw dashboard wanneer de auto toe is aan onderhoud. Wanneer de onderhoud nodig heeft verschilt per model en bouwjaar. Het hangt meestal samen met tijd en het aantal gereden kilometers. Wij informeren u graag over de onderhoudsinterval van uw auto.

Waarom kunnen de prijzen van auto-onderhoud per auto verschillen?

De prijs van het onderhoud hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders, of u gebruik wilt maken van originele of niet-originele onderdelen (budget/ economy parts) en de brandstof en aandrijving van uw auto. Voor een indicatie van de onderhouds- (vanaf)prijzen en de bijbehorende interval:

*Vraag naar de voorwaarden. Per auto kunnen er andere omstandigheden en voorwaarden van toepassing zijn. Budgetbeurt Renault is enkel van toepassing op auto’s van voor 2012.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Aanhef
Onderhoudsbeurt Renault