Garantie Renault

De zekerheden van Herwers Renault Garantie

Uiteraard komt uw nieuwe Renault in perfecte staat uit de fabriek. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn aan uw Renault dan kunt u rekenen op onze service & garantie.

Herwers Renault Verzekering

Fabrieksgarantie

Op een nieuwe auto zit fabrieksgarantie. Garantie wil zeggen dat de garantieverlener instaat voor herstel van bepaalde gebreken. Aan iedere garantie zitten voorwaarden verbonden.

Afhankelijk van het model geldt:

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking of
  • 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 150.000 km. (waarbij de eerste 2 jaar geen kilometerbeperking geldt)

Iedere nieuwe Renault heeft daarnaast:

  • 3 jaar lakgarantie
  • 12 jaar carrosseriegarantie (Master & Twizy 6 jaar)
  • Renault Route Service: gedurende de fabrieksgarantie biedt Renault u 24 uur per dag / 7 dagen per week, gratis hulpverlening bij pech in heel Europa
Onbezorgd rijden

Garantie Occasion

BOVAG-garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen. Binnen deze garantie worden dan zowel de onderdelen als arbeidsuren gedekt. Dit is van toepassing op gebreken die op het moment van aankoop al bestonden of die tijdens de garantieperiode zijn ontstaan bij normaal gebruik. Bekijk de algemene voorwaarden van de BOVAG:

Herwers Renault

Herwers staat voor transparantie en het maken van duidelijke afspraken. Is het (nog) niet goed? Kom dan rustig bij ons terug of neem even contact op. Vervolgens bekijken samen wat de eerst volgende stap gaat worden. 

Heeft u de auto bij ons in onderhoud, valt uw auto net buiten de fabrieksgarantie en is er toch iets niet in orde? Dan proberen wij alsnog een beroep te doen bij de fabrikant. Dat noemen we ook wel coulance. In de meeste gevallen kunnen wij korting in de vorm van coulance rekenen, of wordt het betreffende onderdeel alsnog geheel vergoed. Wij doen graag een stapje extra en willen u altijd van een eerlijke prijs kunnen voorzien. Onze medewerkers zullen daarom altijd kijken wat er voor u mogelijk is. Uiteraard hangt dit met diverse voorwaarden en omstandigheden (bijvoorbeeld de kilometerstand en de aard van de klacht) samen en kan coulance niet overal op worden toegepast.

Heeft u een vraag over garantie van uw Renault? Neem dan contact op met uw Herwers Renault-vestiging.

*Let op: aan iedere soort garantie zitten voorwaarden verbonden. Deze vindt u per type terug als bestand op deze pagina. Heeft u een vraag of komt u er niet uit, neem dan gerust even contact op. Wanneer is er sprake van een gebrek? U spreekt van een gebrek wanneer de norm die de fabrikant of de wetgever stelt wordt overschreden.