Herwers Renault Megane E-TECH Electric

Megane E-Tech Electric

Rijklaar vanaf
€35.390,-
Private lease p.m. vanaf
€449,-
Herwers Renault Megane E-TECH Electric

Overtreffend

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric overtreft met zijn gestroomlijnde, elegante stijl alle verwachtingen. Dit revolutionaire model met een actieradius van tot wel 470 kilometer (WLTP) vertegenwoordigt in alle opzichten een stap voorwaarts en kan met recht een unieke auto met hoogstaande technologie worden genoemd.

Deze EV beschikt over een krachtige en tevens elegante uitstaling. Te beginnen met de mooie grote wielen (20 inch) in de subtiel geaccentueerde wielkasten. Dit zorgt samen met het lage dak, de full LED-verlichting aan de voorzijde, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en goudchromen accenten voor een geheel origineel en stoer design.

ERGONOMISCH EN RUIM

Het exclusieve platform van de Megane E-Tech Electric heeft een volledig vlakke vloer voor maximale ruimte in het interieur. Door de vormgeving van het nieuwe OpenR link dashboard geniet u ook hier van veel ruimte. De achterbank is in twee delen neerklapbaar, waarmee u de ruime bagageruimte gemakkelijk kunt vergroten wanneer nodig.

Vinkje
100% Elektrisch
Vinkje
Grenzeloos design
Vinkje
Nieuwe technologische innovaties
Herwers Renault Megane E-TECH Electric

OPENR LINK DASHBOARD & AUDIO

Beleef een immersieve ervaring met het OpenR link multimediasysteem met Google ingebouwd en de nieuwe generatie OpenR link dashboard met geoptimaliseerde kleuren. Het zeer prettige touch-paneel voorziet u van alle informatie die u nodig heeft. Ook zijn er diverse knoppen onder het paneel beschikbaar, zodat u ook daarmee bijvoorbeeld de temperatuur supersnel naar wens kunt wijzigen.

Gebruik al uw zintuigen om van een intense rit te genieten, met hifi-audiokwaliteit van het nieuwe Harman Kardon-audiosysteem, technologie voor een ruimtelijke audiobeleving en een reeks omgevingsgeluiden (natuurlijk, live, club of lounge).

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric zal vanaf eind februari/begin maart 2022 naar verwachting in onze showroom staan. Wilt u er als eerste bij zijn? U kunt uw Megane E-Tech electric nu al bestellen!:

Pre-order uw Megane E-Tech electric

Aanhef
Megane E-Tech Electric

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.