Operational Lease Renault

Operational Lease Renault

Als zakelijke rijder bent u bij Herwers Renault aan het juiste adres. Met Herwers Renault Operational Lease rijdt u geheel zorgeloos een gloednieuwe, rijk uitgeruste Renault tegen een aantrekkelijk maandtarief. En dat leasetarief is inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden, reparaties en vervangend vervoer na 24 uur. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. 

Wij nemen u alle zorgen uit handen. Het samenstellen van uw zakelijke auto of bedrijfswagen is maatwerk. Wij helpen u bij Herwers Renault graag om de auto of bestelwagen naar uw wensen te vinden of compleet samen te stellen. 

Herwers Renault Arkana

De voordelen

✓ Altijd zeer scherpe tarieven
✓ Alle kosten van uw auto in het maandbedrag
✓ Profiteren van diverse fiscale voordelen 
✓ Gedurende het contract bouwt u schadevrije jaren op​​​​​​
✓ Vermindering van administratieve lasten
✓ Altijd een nieuw, representatief wagenpark
✓ Uw Operational Lease-auto hoeft niet op de balans. 

Bij Operational Lease komt de auto niet op de bedrijfsbalans te staan en daarom heeft deze leasevorm geen impact op de liquiditeit en solvabiliteit van de bedrijfsvoering. Het beschikbare werkkapitaal blijft daarmee onaangetast.

 

Herwers Renault Megane e-tech

Operational Lease bij Herwers Renault

Operational Lease is de meest gekozen vorm van zakelijk leasen. En dat is ook niet zo gek, want met Operational Lease worden u alle autozorgen uit handen genomen. U bepaalt zelf de gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers.

Uw wensen staan bij Herwers Renault centraal. Wij bekijken graag samen met u uw situatie, bespreken uw wensen en zorgen er vervolgens voor dat u een leasevoorstel op maat van ons ontvangt.

*Voorwaarden van toepassing  

Vrijblijvende offerteaanvraag

Aanhef
Operational Lease Renault