Short Lease

Herwers Renault Kangoo

Short Lease

Heeft u minimaal 2 maanden een auto nodig met de mogelijkheid om daarna iedere dag op te kunnen zeggen, zonder bijkomende kosten? Dan is Herwers Renault Short Lease de juiste keuze. In vergelijking met een auto huren ligt bij Short Lease het maandtarief aanzienlijk lager. Daarnaast geniet u uiteraard van het gemak dat leasen met zich meebrengt. En dat voor een vaste scherpe prijs per maand, want kosten voor onderhoud en mogelijke onverwachte reparaties zijn er niet.

Uiteraard is het mogelijk om met de auto door te rijden wanneer de 2 maanden verstreken zijn. Dit biedt u de flexibiliteit om op ieder moment te beslissen of u de auto langer nodig heeft. Is dit niet het geval? Dan kunt u de auto op ieder gewenst moment weer bij ons inleveren.


 

Onze Short Lease modellen

Alle tarieven zijn inclusief:

✓ Reparatie, onderhoud & banden
✓ All-risk verzekering met een eigen risico van € 500,00
✓ Vervangend vervoer na 24 uur
✓ 24 uurs Nationale en Internationale hulpdienst

*Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW. Extra km; € 0.12 p/km . Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken. Prijswijzigingen voorbehouden. Het maandtarief is afhankelijk van het aantal kilometers per maand en klasse auto. Modellen en uitvoeringen kunnen afwijken van getoonde afbeelding, prijswijzigingen voorbehouden.