Herwers Renault Grand Scenic

Grand Scenic

Rijklaar vanaf
€43.465
Herwers Renault Grand Scenic

De nieuwe Renault Grand SCÉNIC de echte familieauto van dit moment. Ontdek een nieuw gevoel van ruimte die optioneel in te delen is. De nieuwe Grand SCÉNIC is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Deze ruimte wordt nog eens extra benadrukt wanneer u kiest voor het optionele panoramisch glazen dak.

Renault Grand SCÉNIC, compleet met 5 of 7 zitplaatsen

De Renault Grand SCÉNIC is een echte familiewagen. Ook aan laadruimte komt u niet tekort, de nieuwe Renault Grand SCÉNIC heeft maar liefst 718 liter met een volledig vlakke laadvloer. De Renault Grand SCÉNIC is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Al deze ruimte gaat gelukkig niet ten koste aan het design van de auto.

Herwers Renault Grand Scenic

Modern, stijlvol en de nieuwste veiligheidstechnieken

De nieuwe Grand SCÉNIC is aerodynamisch, modern en stijlvol ontworpen. Naast een mooie uitstraling en functionaliteit is óók gedacht aan efficiëntie. De standaard 20 inch ‘tall & narrow’ wielen zorgen voor een lage rolweerstand en automatisch ook voor een lager brandstofverbruik. De vernieuwde koplampen zijn voorzien van ‘LED PURE VISION’- techniek. Net als zijn kleinere broertje, de SCÉNIC is ook de Grand SCÉNIC uitgerust met de allernieuwste veiligheidstechnieken. De nieuwe Renault Grand SCÉNIC voldoet aan alle verwachtingen die u voor een functionele en toch moderne familieauto kunt hebben.

Uitvoeringen

Image
Herwers Renault Grand Scenic

Limited

Extra uitrusting t.o.v. Business ZEN
  • Vermoeidheidsdetectie systeem

  • Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 7" touchscreen en kaart Europa

  • Magic drawer opberglade gekoeld en met verlichting

Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Grand Scenic

Intens

Extra uitrusting t.o.v. Limited
  • LED PURE VISION koplampen

  • Two-tone kleurstelling

Toon meer Toon minder
Grand Scenic
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument (particulier) tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.