Zesde generatie Espace wordt komend voorjaar onthuld

Espace

Dit is wat Renault er tot nu toe over zegt:

Voor de nieuwe generatie vijf- en zevenzits SUV van Renault werd al snel duidelijk dat de naam Espace de meest voor de hand liggende keuze zou zijn, een naam die zowel in als buiten Europa zeer bekend is. 

Elke generatie Renault Espace is geëvolueerd om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en zichzelf te positioneren als een auto van zijn tijd. Vandaag start een nieuw hoofdstuk waarin de Espace de revitalisatie van het merk Renault belichaamt. Het nieuwe model treedt in de voetsporen van de vorige generaties en blijft trouw aan typische Espace kenmerken. Het betreft een topklassemodel dat vooral comfortabel en innovatief is.

De nieuwe Espace is gebaseerd op het CMF-CD-platform van de Alliantie en biedt plaats aan maximaal zeven inzittenden in een auto die is ontworpen voor lange reizen.

De nieuwe Renault Espace beleeft in het voorjaar van 2023 zijn wereldpremière.

Het enige wat we tot nu toe te zien krijgen van de nieuwste generatie Espace is het logo, dat op de afbeelding hierboven te zien is. We zullen dus nog even moeten wachten voor meer, maar uiteraard houden we u op de hoogte. 

Hieronder een afbeelding van de eerste vier generaties Renault Espace.

Espace generaties

Registreer uw interesse

Aanhef
Zesde generatie Espace wordt komend voorjaar onthuld