Hyundai Service

banden herwers Herwers Hyundai Banden Service

Banden zijn er in alle soorten en maten. Maar let op: ook al ziet u geen verschil, niet iedere band is hetzelfde en geschikt voor uw auto. Wij kennen uw auto en het gebruik.

Welke keuze maakt u?
Dat het in de winter veiliger is om met winterbanden te rijden, is alom bekend. Maar welke keuze past bij u?  U hebt de keus uit losse banden óf banden op velgen. In aanschaf lijkt de eerste optie goedkoper, maar het omzetten van velg plus band vergt minder tijd en is dus goedkoper. De totale kosten voor banden op velgen zijn uiteindelijk lager.

Veiligheid voor iedereen
Bij een tweede auto wordt het wel eens vergeten. Zij is er toch alleen voor de korte ritjes naar de supermarkt of voor het wegbrengen van de kinderen naar school of vriendjes . Dat is vaak waar, maar opgeteld wordt er met de tweede auto jaarlijks toch een behoorlijke afstand afgelegd.
Heeft u hiervoor de vierseizoenenband al in overweging genomen?  Voor de A-segment modellen is dit een goede keuze: ook veilig en u bespaart het tweemaal per jaar omwisselen én de kosten voor opslag.

Wij hebben de ruimte
Hebt u zelf geen ruimte om banden op te slaan, dan is het ook mogelijk om uw zomer- of winterbanden bij Herwers  op te slaan. U hebt er geen omkijken naar, bovendien controleren wij voor u de conditie en het profiel van de banden.

Herwers Hyundai Ruiten Service

Of het nu gaat om de reparatie van een ster in de voorruit of de vervanging van een gebarsten ruit, bij Herwers Hyundai gaat  het snel en goed. Op professionele wijze worden alle ruitreparaties uitgevoerd. Aan uw veiligheid wordt geen enkele concessie gedaan.

De kosten van een ruitreparatie zijn in de meeste gevallen verzekerd, zonder eigen risico. Wij verzorgen voor u de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.  Zo heeft u zelf nergens omkijken naar.

ruit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen van Herwers Hyundai Ruitenservice:

  • Vakkundige reparatie.
  • Originele ruiten met behoud van fabrieksgarantie.
  • Geen verlies van no-claim op uw verzekering.
  • Geen eigen risico bij ruitschadeherstel.
  • Directe afhandeling met uw verzekering, dus geen rompslomp.
  • Korting op eigen risico bij vervangen voorruit.
  • One stop shopping: ruitreparatie combineren met onderhoud aan uw Hyundai.
  • Ruitreparatie gratis.

 

Wij bieden meer service mogelijkheden, neem gerust met ons contact op mocht u vragen hebben.