Hyundai IONIQ 5

Over de Hyundai IONIQ 5

Bestel nu en rijd dit jaar nog*

Revolutionair – Adembenemend mooi en geavanceerd: deze CUV verandert voor altijd de kijk op elektrische auto’s. Met zijn futuristische, conceptauto-achtige design en een uitgebreid gamma vooruitstrevende slimme technologie aan boord is de IONIQ 5 gemaakt om u verder te brengen – met ultrasnel opladen en een gestroomlijnd uiterlijk.

Plan proefrit

De toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag met deze volledig elektrische CUV. In de IONIQ 5 is leefruimte bewegingsruimte. De vlakke vloer maakt diverse indelingen van het interieur mogelijk, om te reizen én om te ontspannen. Tevens is het interieur gemaakt van duurzame materialen, bijvoorbeeld ruwe materialen uit suikerriet voor de hemelbekleding, het tapijt en de stoelbekleding.

Zonnepanelen
Maximale efficiency: de zonnepanelen in de kap van de IONIQ 5 Project 45 gebruiken zonne-energie om de batterij op te laden voor de verwarming en airconditioning aan boord.

Technologie
Met zijn geavanceerde 44-inch head-up display geleidt het systeem u via de voorruit veilig over de weg. De IONIQ 5 is ook de eerste auto van Hyundai met autonome technologie van Level 2

Supersnel laden
De IONIQ 5 is een van de weinige auto’s in zijn segment met 800V batterijtechnologie. Het laadt ultrasnel op, presteert constant optimaal en is geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte.

Nieuwe wereld van prestaties

De IONIQ 5 levert opwindende prestaties met zijn fantastische rijdynamiek, het acceleratievermogen van een sportauto en optionele vierwielaandrijving. Deze prestaties zijn gebaseerd op een vooruitstrevend nieuw platform dat niets minder is dan een technologische mijlpaal in een tijd waarin de elektrische auto sterk in opkomst is.

 

Plan proefrit Contact

 

 

 

 

 

Hyundai IONIQ 5

Hoe wilt u de Hyundai IONIQ 5 rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Op basis van beschikbaarheid
Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Private Lease o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers