Nieuwe Tucson

Er zijn soms van die auto’s waar u eindeloos naar kunt blijven kijken, waaraan u steeds weer iets nieuws ontdekt en waarbij u van de ene verbazing in de andere valt. De gloednieuwe, vierde generatie Tucson is zo’n auto. De nieuwe Tucson is de eerste SUV van Hyundai die is ontworpen volgens de spraakmakende designfilosofie Sensuous Sportiness.

Coupé-achtig karakter

De vloeiende lijnen benadrukken het coupé-achtige karakter van dit model, met name de daklijn. Om de breedte van de auto visueel te versterken zijn de nieuw ontworpen achterlichtunits met elkaar verbonden door middel van een rode accentlijn. De nieuwe dagrijverlichting is fraai geïntegreerd in de grille en komt pas tevoorschijn wanneer die wordt ingeschakeld. De Tucson is hiermee een echte blikvanger!

Ruim en comfortabel 

Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe Tucson groter en breder. Het interieur is ruim en zeer comfortabel. Door de luxe afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen ervaart u een premium-sfeer. U bedient  de navigatie, climate control en het infotainment gemakkelijk met touchscreen. De volledig digitale cockpit van deze Tucson bestaat uit een 10,25-inch instrumentencluster én een 10,25-inch AVN-T-touchscreen. Allebei deze schermen zijn volledig persoonlijk in te stellen.

Online stemherkenning, kleurkeuze van het dashboard, naadloze connectiviteit: allemaal instellingen en wensen die uw ritten nog comfortabeler maken.

Aandrijflijn

Deze SUV komt ook in hybride- en plug-in-hybride-aandrijflijn beschikbaar. Daarnaast zal er met de Tucson een 48-volt hybrid-technologie beschikbaar zijn die voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot zorgt.

Verwacht

De vernieuwde Hyundai Tucson staat naar verwachting in het begin van 2021 in de showroom.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven? Vul dan onderstaand formulier in.

Registreer interesse