Hyundai winterinspectie 2021: mooie donatie

Body

Hyundai heeft namens de Hyundai-dealers, en dus -rijders een mooie cheque aan de Maarten van der Weijden Foundation mogen overhandigen. 

Hyundai cheque wintercheck

Bent u naar de Hyundai winterinspectie geweest bij Herwers in november? Dan willen we u bedanken, want mede door u heeft Hyundai deze mooie cheque kunnen overhandigen aan de Maarten van der Weijden Foundation.

De Hyundai Winterinspectie van 2021 was een enorm succes. Behalve dat er duizenden inspecties werden uitgevoerd, konden we dankzij alle gulle giften van de bezoekende Hyundai-rijders ook weer een prachtig bedrag doneren aan een goed doel. Dit jaar was dat de Maarten van der Weijden Foundation en dan specifiek een project gericht op het helpen voorkomen van botverlies bij kinderkanker. 

Van der Weijden Foundation

Mooie cheque voor het goede doel

Voor de Winterinspectie (op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021) vroegen wij alle Hyundai-rijders een kleine bijdrage (€ 2,50) te doneren aan de Maarten van der Weijden Foundation. Uiteindelijk leverde dat een bedrag op van maar liefst € 29.196,45. Linda Seij van de Maarten van der Weijden Foundation mocht de donatie in ontvangst nemen. Zij kreeg een cheque uit handen van Rob Knop en Frans Ruijter van Hyundai Motor Nederland.

Het project dat botverlies bij kinderkanker moet helpen voorkomen, is begroot op in totaal € 119.882. De Winterinspectie-donatie betekent een enorme boost voor het project. De Maarten van der Weijden Foundation is er dankbaar voor: ‘Hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen zo gul gegeven hebben voor dit project’, aldus Linda Seij. ‘Voor ons is dit een mooie stimulans om met extra energie de financiering van dit project mogelijk te maken!’

Werkplaatsafspraak maken

Bent u niet bij de speciale Hyundai winterinspectiedagen geweest, maar wilt u uw auto graag laten controleren? Plan dan een afspraak in onze werkplaats:

*Tekst grotendeels van Hyundai Nederland
Op de grote foto: Linda Seij (links) neemt dankbaar de cheque van € 29.196,45 in ontvangst van Rob Knop (midden) en Frans Ruijter van de Hyundai-organisatie.