Vernieuwde Hyundai i10

Nieuwe Hyundai i10 Herwers

De vernieuwde i10 komt eraan

De vernieuwde Hyundai i10 heeft een sportiever postuur dankzij het lage dak en de lange wielbasis. Zowel de projectiekoplampen als de LED-dagrijverlichting – voor en achter – zijn opnieuw ontworpen en nieuwe connectiviteitsfuncties zorgen voor een aangenamere gebruikerservaring. In zijn vernieuwde outfit oogt deze topversie van de i10 nog sportiever dan hij al was. 

Tekst gaat verder onder afbeeldingen

Hyundai zoekt continu naar vernieuwingen en verbeteringen. Recent zijn de Hyundai i10 en de i10 N Line naar een hoger niveau getild. Zowel vanbinnen als vanbuiten kregen de compacte middenklassers een ingrijpende design-upgrade en ook op het gebied van technologie, comfort en veiligheid zijn de auto’s aanzienlijk verbeterd. Een aantal van deze nieuwe voorzieningen zijn normaal gesproken alleen bij auto’s in hogere segmenten te vinden.

De vernieuwde Hyundai i10 is niet alleen technologisch geavanceerder, ook zorgen naadloos geïntegreerde connectiviteitsfuncties voor een aangenamere gebruikerservaring.

Voor wie op zoek is naar een nóg sportievere auto, kan in de Hyundai i10 speciale N Line-uitvoering de perfecte match vinden. De vernieuwde i10 N Line onderscheidt zich door design-elementen die zijn geïnspireerd door de autosport. Waaronder een vernieuwd bumperontwerp, inzetstukken en rode accenten. Stoerder, sneller en indrukwekkender gaat een compacte auto niet worden.

Ontdek de vernieuwde, sportieve Hyundai i10!
Binnenkort in de showroom, nu al te bestellen.  

Herwers Hyundai i10
Image
i10 Herwers

i10

Rijklaar vanaf
€17.595
Private lease p.m. vanaf
€285