Hyundai Kona

1.6 GDI HEV Premium / Lederen bekleding / Adaptieve cruise control / Stoelverwarming / KRELL Audiosysteem
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Chalk White Metallic
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 53.944 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-588-JL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1580 CC
Omschrijving

Deze prachtige Hyundai Kona uit 2020 biedt een perfecte mix van stijl, comfort en efficiency. Met slechts 53.944 km op de teller is deze auto goed onderhouden en klaar voor vele kilometers rijplezier.

Met zijn krachtige en zuinige 1.6 liter hybride motor levert deze Kona 141 pk, terwijl het automatische transmissiesysteem zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring, zowel in de stad als op de snelweg.

Deze Kona is uitgerust met een scala aan luxe opties, waaronder adaptieve cruise control, stoelverwarming, een KRELL Premium audiosysteem en een HUD (Head-Up Display) voor maximale veiligheid en comfort tijdens het rijden. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de weg kunt vinden, terwijl de Apple Carplay en Android Auto functionaliteit u in staat stellen om uw smartphone gemakkelijk te integreren met het infotainmentsysteem van de auto.

Het interieur van de Kona is voorzien van hoogwaardige kunstleren bekleding en een elektrisch verstelbare stoel voor extra comfort. De lichtmetalen velgen van 18" voegen een sportief tintje toe aan het exterieur, terwijl de achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter het parkeren gemakkelijker maken dan ooit tevoren.

Met de fabrieksgarantie tot 29-12-2025 biedt deze Hyundai Kona gemoedsrust en zekerheid voor de komende jaren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een proefrit te regelen. Deze Kona staat klaar om u te verwelkomen voor een onvergetelijke rijervaring!


Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Chalk White Metallic
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 29-12-2025

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.