Hyundai Tucson

1.6 T-GDI PHEV Premium 265pk 4WD automaat / Navigatie Bluelink / Leder / Apple Carplay Android /
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • DAB ontvanger
  • Dark Kight Mica
  • elektrisch verstelb. bestuurdersstoel
  • Lederen Bekleding
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 37.442 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
122736
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurDark Knight Metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Deze Dark Knight metallic Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV Premium 265pk 4WD automaat is een indrukwekkende verschijning met slechts 37.442 km op de teller en een fabrieksgarantie die geldig is tot 22-06-2027. Zakelijk gezien interessant vanwege de BTW-auto status, biedt deze auto een combinatie van prestaties, luxe en efficiëntie.

Met kenmerken zoals climate control, lederen bekleding met stoelverwarming, cruise control, en lane assist, biedt hij comfort en gemak voor elke rit. Keyless entry en start maken het gebruiksgemak compleet.

Veiligheid is een prioriteit met een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter, LED-verlichting en een volledig digitaal instrumentenpaneel voor een helder zicht op de weg.

Entertainment wordt geleverd door het navigatiesysteem met full map, Bluetooth-telefoonvoorbereiding, Apple Carplay, Android Auto, DAB-radio en het indrukwekkende Krell Premium Audio-systeem.

Praktisch gezien biedt deze Tucson ook handige functies zoals een verstelbare achterbank, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, een ski-luik en een laadkabel voor zowel thuis als onderweg.

Met een trekgewicht van 1.350 kg en lichtmetalen wielen met All Season banden 235/50R19, is deze SUV klaar voor avontuur in alle seizoenen. De elektrische ramen voor en achter, elektrisch inklapbare spiegels en de aanwezige laadkabels maken het plaatje compleet voor een complete rijervaring.


Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Deze auto heeft t.o.v. een Nederlandse Premium een andere uitrustingsniveau.  Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
DAB ontvanger
Dark Kight Mica
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel
Lederen Bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
airco separaat achter
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 29-08-2027

Herwers Afleverpakketten

Bekijk onze afleverpakketten, bepaal zelf uw aanvullende garanties en zekerheden.

Zoekopdracht

Zit uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Laat dan een zoekopdracht achter.

Herwers Service Abonnement

U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij de aankoop van uw occasion. Dit dekt de onderhoudskosten van uw auto* voor een vast bedrag per maand.