Herwers Renault Megane Estate E-Tech Plug-In Hybrid

Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€37.845
Herwers Renault Megane Estate E-Tech Plug-In Hybrid

Plug-In Hybride
De Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid is een moderne en technologische mobilteitsoplossing. Een plug-in hybride is een tussenweg tussen een hybride en volledig elektrische auto. De MÉGANE Estate E-Tech beschikt over een brandstofmotor en een grotere batterij die u met een stekker kunt opladen. Met deze batterij kunt u korte stukken volledig elektrisch rijden. Deze E-Tech uitvoering van de MÉGANE Estate helpt u bij het duurzamer rijden en besparen op brandstofkosten.

Stijlvol
Zo’n stijlvolle en modulaire stationwagen als de MÉGANE Estate zag u nog nooit! Inmiddels is dit model dus ook beschikbaar als plug-in hybride. Naast hybride heeft dit model nog veel meer te bieden! Een gestroomlijnde look, comfortabel interieur en modulaire laadruimte. 

Vinkje
Soepel en stil rijden
Vinkje
ongeëvenaard reactievermogen
Vinkje
Nog snellere acceleratie
Herwers Renault Megane e-tech

MULTI-SENSE

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kunt u de sfeer in uw stationwagen naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals u dat mooi vindt. In de modus PURE kunt u volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om gebruik te maken van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is. Kortom: uw rijbeleving geheel naar eigen wens.

EASY LINK & Connectiviteit

U kunt altijd alle laadlocaties in de buurt op uw kaart laten weergeven. Dit ziet en programmeert u op het EASY-LINK 9,3″ touchscreen. Daarnaast kunt u via uw MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van je nieuwe MÉGANE Estate E-TECH Plug-In Hybrid voor te verwarmen voor een ideale temperatuur.

Business
De Renault MÉGANE Estate Plug-In Hybrid is ook beschikbaar als business uitvoering. Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling!

Uitvoeringen

Image
Herwers Renault Megane Estate E-Tech Plug-In Hybrid

Evolution

Voorzien van o.a.
  • Regen- en lichtsensor
  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • 12 volt aansluiting in middenconsole
  •  C-shape LED-dagrijverlichting
  •  Multimedia- en navigatiesysteem met 7"touchscreen.
Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Megane Estate E-Tech Plug-In Hybrid

Intens

Extra uitrusting t.o.v. ZEN
  • DAB+ Bose® Radio
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Kunstleder bekleding 
  • Lichtmetalen wielen 17"
  • Lane Departure Warning.
Toon meer Toon minder
Image
Herwers Renault Megane Estate E-Tech Plug-In Hybrid

R.S. Line

Extra uitrusting t.o.v. Intens

Privacy glass
LED PURE VISION koplampen
Elektrisch inklapbare buitenspiegels
Voor en achterbumper type RS-LINE
Sportstoelen met bekleding stof ‘GT-Line’ antraciet.

Toon meer Toon minder
Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument (particulier) tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.