Renault Express

Over de Renault Express

De ruime en zuinige bedrijfswagen

De Renault EXPRESS heeft een modern en praktisch design en is daarmee ideaal voor uw dagelijkse werkactiviteiten. Een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte rondom de chauffeur en bijrijder in zijn klasse. En wat dacht u van de functionele en tevens flinke laadruimte van 3 M3? Ook daar kunt u veel kanten mee op.
 
Uw Renault Express is volledig naar uw wensen af te stemmen en geheel op maat te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aanvullende sloten, een verhoogd laadvermogen, twee zijschuideuren, een draaibaar tussenschot met rasterwerk (en neerklapbare passasiersstoel), en LED-verlichting in de laadruimte of een gekoelde laadruimte die aan alle wetten en regelgeving voldoet voor het vervoeren van gekoelde producten. Óf gebruik uw Express als rijdende werkplaats, met al uw gereedschap altijd binnen handbereik. Liever een Express Pick Up? Ook dat behoort tot de ombouwmogelijkheden.

Voorzien van technologie die u verder helpt

Rear view assist – Rear view Assist vervangt de binnenspiegel en geeft u door middel van een camera het achteropkomend verkeer goed in de gaten houden.
Wide view mirror – De wide view mirror in de zonneklep van de passagier vergroot uw gezichtsveld aan de rechterkant en bied daarmee meer comfort en veiligheid.
Blind spot warning – Een waarschuwingslapje op de buitenspiegels laat u weten wanneer een auto zich in uw dode hoek bevindt.

De Express is te verrijken met diverse accessoires die u het rijden nog gemakkelijker maken.

 

 

Contact Herwers Zakelijk Vestigingen  

 

Hoe wilt u de Renault Express rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Genoemde vanafprijs excl. BTW/BPM

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers