Renault Kangoo Z.E.

De Kangoo Z.E. is al ruim 6 jaar de bestverkochte, compacte en elektrische bedrijfswagen van Europa en ‘Van of the Year 2012’.  Zo biedt de nieuwe en frisse Kangoo Z.E. een actieradius van 270 kilometer NEDC (NEDC is de officiële Europese testmethode en maakt het mogelijk auto’s op de actieradius met elkaar te vergelijken), dit is 100 kilometer meer dan voorheen! De Renault Kangoo Z.E. heeft maar liefst een laadvermogen van 650 kg. Daarnaast is de Renault Kangoo Z.E. leverbaar in 3 uitvoeringen en 2 lengtes (met 2 zitplaatsen, als Maxi uitvoering met 2 zitplaatsen en als een Maxi uitvoering met 5 zitplaatsen).

De Renault Kangoo Z.E,  Comfortabel en Veilig

Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen met veel mogelijkheden dan is de Renault Kangoo Z.E. de uitkomst. Uniek aan de Renault Kangoo Z.E. is de ‘Z.E. Voice’. Met deze functie worden voetgangers door middel van geluidssignalen voor de naderende auto gewaarschuwd. Dit werkt bij snelheden van 1 tot 30 km/uur. Daarnaast is de motor van De Renault Kangoo volledig stil en accelereert zeer pittig. De batterij kun je op meerdere plekken opladen;  thuis via de Wall-Box (de thuisaansluiting), bij openbare oplaadpunten en via oplaadpunten bij je werk. Bent u onderweg? Dan kunt u via het R-Link systeem gebruiken om de oplaadpunten in de buurt te lokaliseren.

Kangoo Z.E., Lage Onderhoudskosten

De Kangoo Z.E. is speciaal voor u, de professional, geproduceerd. De Kangoo Z.E. is betrouwbaar, functioneel, comfortabel en praktisch. De Kangoo Z.E. is 100% elektrisch, dit brengt fiscale voordelen met zich mee. Daarnaast zijn de energiekosten en gebruikskosten ook een stuk lager! Veel voordelen voor u als ondernemer om de overstap te maken naar elektrisch rijden.

Toch opzoek naar een ander elektrisch model? Bekijk dan de Twizy en de Zoe!

Kom vrijblijvend langs in de showroom bij één van onze vestigingen in Doetinchem, Hengelo, Neede of Zevenaar om de Kangoo Z.E. te bekijken! Of vraag een persoonlijk inruilvoorstel aan.

Bekijk de acties!

Bekijk de Kangoo Z.E. Actie

100% bedrijfswagen 100% elektrisch
Renault Kangoo Z.E.

Nu voor €20.195,-

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Kangoo Z.E.