Renault Master

Voor iedere professional is de Renault Master dé ideale bedrijfswagen. Alles is mogelijk, geen beperkingen, zeker niet bij de achterwiel-aangedreven versie van RWD. De Energy dCi 145, 165 en 170 uitvoeringen zijn zowel krachtig, flexibel (380 Nm Koppel) en beschikken over een STOP & START functie. Geen klus is teveel voor de Renault Master. Met een laadvolume van minimaal 8 m3 tot aan 22 m3 is er genoeg ruimte voor elke lading.

Bent u geïnteresseerd in de Renault Master? Bij Herwers Groep rijdt u de Master direct uit voorraad! Bekijk de actuele voorraad nieuw of de voorraad occasions.

De robuuste een daadkrachtige Renault Master bedrijfsauto

De Renault Master is voor u, de professional, ontwikkeld. De voorzijde van de Renault Master oogt robuust en modern. Hier staat echt een daadkrachtige auto, met grote, expressieve koplampen en een nieuwe grille. De brede bumpers van de Renault Master beschermen de carrosserie optimaal. Ze geven de bedrijfsauto een eigentijds en modern uiterlijk. Het design van de cabine is op basis van comfort en werkruimte voor u ontworpen.

De Renault Master, interieur afgestemd op de echte professional

Ruim, ergonomisch en comfortabel: de cabine van de nieuwe Renault Master heeft een zeer professionele uitstraling. Met optimaal zicht op het verkeer en met een uitstekende ergonomie. De stoel en het stuur zijn verstelbaar, zodat iedereen een ideale zitpositie kan instellen. Airconditioning en verbeterde geluiddemping verhogen het comfort. De nieuwe Renault Master maakt elke rit veilig en aangenaam.

Waarom een Renault Master?

De Renault Master biedt u grenzeloze mogelijkheden, naast de ideale bedrijfswagen en het comfort is de Renault master:

  • Beschikbaar in meer dan 300 versies
  • Laag verbruik door de TwinTurbo motor
  • Een trekvermogen tot 3.500kg
  • In te richten als een mobiel kantoor
  • Zowel leverbaar als een voor- en achterwielaandrijving

Naast bovenstaande voordelen is de Renault Master nu ook extra scherp geprijsd bij Herwers Groep. Bekijk de Renault Master bedrijfswagenactie en ontdek voor hoeveel u wegrijdt in de Master.

Bekijk de Renault Master Actie!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs in onze showroom of vraag een proefrit aan. Bekijk ook eens wat de Kangoo Express en de Renault Trafic u kunnen bieden.

Met meer dan 300 versies altijd een MASTER die bij u past
Renault Master

Nu voor €19.900,-

Onze voorraad Renault Master

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Master staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Master