Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe MASTER

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe MASTER's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte MASTER in goede staat?

Bekijk occasions

Renault Master

De Renault MASTER is voor u, de professional, ontwikkeld. De voorzijde van de Renault Master oogt robuust en modern. Hier staat echt een daadkrachtige auto, met grote, expressieve koplampen en een nieuwe grille. De cabine van de nieuwe Renault MASTER is ruim, ergonomisch, comfortabel en heeft een zeer professionele uitstraling. De stoel en het stuur zijn verstelbaar, zodat iedereen een ideale zitpositie kan instellen. Airconditioning en verbeterde geluiddemping verhogen het comfort. De nieuwe Renault MASTER maakt elke rit veilig en aangenaam.

Bekijk actie

Onderhoud

Sjorogen, laadruimtebetimmeringen, imperiaal: de Renault MASTER biedt allerlei mogelijkheden om het laden te vergemakkelijken en te optimaliseren. Dit alles terwijl jouw laadruimte in perfecte staat behouden blijft. Van verstelbare bestuurdersstoel tot parkeersensoren en audiosysteem: de cabine van de Renault Master is helemaal ingericht op jouw comfort. Zulke voorzieningen maken zelfs lange trajecten aangenaam en ontspannen. Blijf ontspannen rijden door te zorgen dat alles optimaal werkt.

Werkplaatsafspraak

Met meer dan 350 versies altijd een MASTER die bij u past

Nu voor €23.190,-

Onze voorraad Renault Master

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Master staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault MASTER