Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

Over de Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

De Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid is een moderne en technologische mobilteitsoplossing. Een plug-in hybride is een tussenweg tussen een hybride en volledig elektrische auto. De MÉGANE Estate E-Tech beschikt over een brandstofmotor en een grotere batterij die u met een stekker kunt opladen. Met deze batterij kunt u korte stukken volledig elektrisch rijden. Deze E-Tech uitvoering van de MÉGANE Estate helpt u bij het duurzamer rijden en besparen op brandstofkosten.

Zo’n stijlvolle en modulaire stationwagen als de MÉGANE Estate zag u nog nooit! Inmiddels is dit model dus ook beschikbaar als plug-in hybride. Naast hybride heeft dit model nog veel meer te bieden! Een gestroomlijnde look, comfortabel interieur en modulaire laadruimte.

✔ Soepel en stil rijden
✔ Een ongeëvenaard reactievermogen
✔ Nog snellere acceleratie
✔ Elke dag rijden zonder zorgen over brandstofverbruik
✔ Lager brandstofverbruik, minder uitstoot

MULTI-SENSE

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kunt u de sfeer in uw stationwagen naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals u dat mooi vindt. In de modus PURE kunt u volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om gebruik te maken van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is. Kortom: uw rijbeleving geheel naar eigen wens.

EASY LINK & Connectiviteit

U kunt altijd alle laadlocaties in de buurt op uw kaart laten weergeven. Dit ziet en programmeert u op het EASY-LINK 9,3″ touchscreen. Daarnaast kunt u via uw MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van je nieuwe MÉGANE Estate E-TECH Plug-In Hybrid voor te verwarmen voor een ideale temperatuur.

Profiteer nu tijdelijk van € 2.200,- Renault-voordeel en 4 jaar gratis onderhoud ter waarde van € 1.415,-. Dat maakt samen € 3.615,- voordeel!

Tijdens deze actieperiode profiteert u daarnaast ook van vijf jaar garantie op de MÉGANE Estate E-TECH Plug-In Hybrid!**

Business
De Renault MÉGANE Estate Plug-In Hybrid is ook beschikbaar als business uitvoering. Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling!

Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

Hoe wilt u de Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*U ontvangt 3 jaar extra garantie, dat maakt in totaal 5. Geldig t/m 3 mei 2021. Bekijk de actiepagina voor de overige voorwaarden van deze actie.
*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Deze actie is geldig van 7 april tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Vraag naar de overige voorwaarden bij uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers