Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

Over de Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rijd elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius.

Plug-In Hybride

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride!

De Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid is een moderne en technologische mobilteitsoplossing. Een plug-in hybride is een tussenweg tussen een hybride en volledig elektrische auto. De MÉGANE Estate E-Tech beschikt over een brandstofmotor en een grotere batterij die u met een stekker kunt opladen. Met deze batterij kunt u korte stukken volledig elektrisch rijden. Deze E-Tech uitvoering van de MÉGANE Estate helpt u bij het duurzamer rijden en besparen op brandstofkosten.

Zo’n stijlvolle en modulaire stationwagen als de MÉGANE Estate zag u nog nooit! Inmiddels is dit model dus ook beschikbaar als plug-in hybride. Naast hybride heeft dit model nog veel meer te bieden! Een gestroomlijnde look, comfortabel interieur en modulaire laadruimte.

✔ Soepel en stil rijden
✔ Een ongeëvenaard reactievermogen
✔ Nog snellere acceleratie
✔ Elke dag rijden zonder zorgen over brandstofverbruik
✔ Lager brandstofverbruik, minder uitstoot

MULTI-SENSE

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kunt u de sfeer in uw stationwagen naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals u dat mooi vindt. In de modus PURE kunt u volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om gebruik te maken van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is. Kortom: uw rijbeleving geheel naar eigen wens.

EASY LINK & Connectiviteit

U kunt altijd alle laadlocaties in de buurt op uw kaart laten weergeven. Dit ziet en programmeert u op het EASY-LINK 9,3″ touchscreen. Daarnaast kunt u via uw MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van je nieuwe MÉGANE Estate E-TECH Plug-In Hybrid voor te verwarmen voor een ideale temperatuur.

Business
De Renault MÉGANE Estate Plug-In Hybrid is ook beschikbaar als business uitvoering. Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling!

Hoe wilt u de Renault MÉGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs exclusief Renault voordeel en onvermijdbare kosten. Voor de overige voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden of vraag uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers