Renault Grand Scénic

Over de Renault Grand Scénic

De nieuwe Renault Grand SCÉNIC de echte familieauto van dit moment. Ontdek een nieuw gevoel van ruimte die optioneel in te delen is. De nieuwe Grand SCÉNIC is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Deze ruimte wordt nog eens extra benadrukt wanneer u kiest voor het optionele panoramisch glazen dak.

Renault Grand SCÉNIC, compleet met 5 of 7 zitplaatsen

De Renault Grand SCÉNIC is een echte familiewagen. Ook aan laadruimte komt u niet tekort, de nieuwe Renault Grand SCÉNIC heeft maar liefst 718 liter met een volledig vlakke laadvloer. De Renault Grand SCÉNIC is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Al deze ruimte gaat gelukkig niet ten koste aan het design van de auto.

Modern, stijlvol en de nieuwste veiligheidstechnieken

De nieuwe Grand SCÉNIC is aerodynamisch, modern en stijlvol ontworpen. Naast een mooie uitstraling en functionaliteit is óók gedacht aan efficiëntie. De standaard 20 inch ‘tall & narrow’ wielen zorgen voor een lage rolweerstand en automatisch ook voor een lager brandstofverbruik. De vernieuwde koplampen zijn voorzien van ‘LED PURE VISION’- techniek. Net als zijn kleinere broertje, de SCÉNIC is ook de Grand SCÉNIC uitgerust met de allernieuwste veiligheidstechnieken. De nieuwe Renault Grand SCÉNIC voldoet aan alle verwachtingen die u voor een functionele en toch moderne familieauto kunt hebben.

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault Grand Scénic rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten.
Afbeeldingen kunnen afwijken van werkelijk aanbod.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers