Renault Grand Scénic

Over de Renault Grand Scénic

De nieuwe Renault Grand Scenic, de echte familieauto van dit moment. Ontdek een nieuw gevoel van ruimte die optioneel in te delen is. De nieuwe Grand Scenic is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Deze ruimte wordt nog eens extra benadrukt wanneer u kiest voor het optionele panoramisch glazen dak.

Renault Grand Scenic, compleet met 5 of 7 zitplaatsen

De Renault Grand Scenic is een echte familiewagen. Ook aan laadruimte komt u niet tekort, de nieuwe Renault Grand Scenic heeft maar liefst 718 liter met een volledig vlakke laadvloer. De Renault Grand Scenic is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Al deze ruimte gaat gelukkig niet ten koste aan het design van de auto. De nieuwe Grand Scenic is aerodynamisch, modern en stijlvol ontworpen. Naast een mooie uitstraling en functionaliteit is óók gedacht aan efficiëntie. De standaard 20 inch ‘tall & narrow’ wielen zorgen voor een lage rolweerstand en automatisch ook voor een lager brandstofverbruik. De vernieuwde koplampen zijn voorzien van ‘LED PURE VISION’- techniek. Net als zijn kleinere broertje, de Scenic is ook de Grand Scenic uitgerust met de allernieuwste veiligheidstechnieken. De nieuwe Renault Grand Scenic voldoet aan alle verwachtingen die u voor een functionele en toch moderne familieauto kunt hebben.

Voordeel
Ontvang t/m 28 september 2020 € 2.500 voordeel op een Renault Grand SCENIC!

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Renault Grand Scénic rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers