Renault Grand Scénic

De Renault Grand Scénic heeft een revolutionair design. Met zijn gestroomlijnde silhouet dat zowel modern als elegant is, trekt de nieuwe Renault Grand Scénic alle aandacht. Grote 20 inch wielen standaard, matte aluminium dakrails, verticale achterlichten met 3D-effect, een carrosserie in twee kleuren… De Renault Grand Scénic heeft alles in zich om u te verleiden.

De nieuwe Renault Grand Scénic, leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen, biedt u comfort en modulariteit. Met behulp van de OneTouch-achterstoelen heeft u in een handomdraai een vlakke laadvloer om alles in alle eenvoud te kunnen vervoeren. Daarnaast kunt u gebruik maken van de slimme “Easy Life”-opbergruimten: een verschuifbare middenconsole, een opberglade onder de bijrijdersstoel voorin, opklaptafeltjes voor de passagiers achterin… We hebben overal aan gedacht om uw ervaring in de nieuwe Renault Grand Scénic zo aangenaam mogelijk te maken.

Leve de geïntegreerde technologie! De nieuwe Renault Grand Scénic beschikt over onze laatste innovaties op het gebied van rijhulpsystemen: Lane Departure Warning, noodremassistentie met voetgangersdetectie, een waarschuwingssysteem bij vermoeidheidsdetectie. Personaliseer tevens uw rijbeleving met de Multi-Sense®-technologie en beschik altijd en overal over belangrijke informatie met het head-up kleurendisplay. Reis uiterst comfortabel en veilig.

Bekijk Acties!

Nieuwste generatie familieauto
Renault Grand Scénic

Nu voor €27.560,-

Onze voorraad Renault Grand Scénic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Grand Scénic staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Renault Nieuwe Grand Scénic